Χρήστος Πούλος: Η πόλωση, η ανθρωποφαγία δεν οδηγούν πουθενά

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χρήστος Πούλος: Η πόλωση, η ανθρωποφαγία δεν οδηγούν πουθενά

Μάιος 24, 2019 - 11:38

'Αρθρο του Χρήστου Πούλου, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  # ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ - Τάσσος Χειβιδόπουλος:

Φίλες και φίλοι,
Μετά από αρκετή σκέψη, αποφάσισα να δεχθώ την τιμητική πρόταση του συμμαθητή και συναθλητή Τάσσου Χειβιδόπουλου να συμμετέχω μαζί του στη κοινή προσπάθεια για την αλλαγή των δεδομένων στο Δήμο Άργους – Μυκηνών.

# Από τις πρώτες ημέρες της υποψηφιότητάς μου, διέκρινα έναν εκνευρισμό από πλευράς κάποιων Δημοτικών Συμβούλων ή υποψηφίων του συνδυασμού Αλλαγή Πορείας, που σε καμία περίπτωση δε θεωρώ δικαιολογημένες, διότι στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα ούτε μονοσήμαντες επιλογές.

# Μηδενιστής δεν υπήρξα ποτέ ούτε θα γίνω και τώρα, για κάποια έργα που έγιναν την τελευταία πενταετία στο Δήμο μας. Δε διαφωνώ ως προς την ύπαρξή τους, διαφωνώ όμως ως προς την αναγκαιότητα, τη χρηστικότητα, την ποιότητα κατασκευής τους, και των ανταποδοτικών ωφελειών που είχαν στη πόλη μας.

# Ανάπλαση κέντρου Άργους. Τεράστιες προσδοκίες, σχεδόν μηδενικά οφέλη. (Το μόνο που βλέπεις είναι η λέξη ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ).

# Λαϊκή Αγορά. Τραγικές επιλογές. Τουλάχιστον 50% μείωση της δυναμικής της, και εξαφάνιση 300 θέσεων στάθμευσης.

# Σκουπίδια. Θεωρώ ότι το τοπίο είναι εντελώς θολό, όσον αφορά την κατανόηση από τους πολίτες των ανακοινώσεων του Δήμου. Πρόκειται για προσωρινή λύση, απουσία οποιασδήποτε μορφής ανακύκλωσης.

# Περιφέρεια Δήμου. Αυτό που αναφέρουν όλοι οι κάτοικοι χαρακτηριστικά είναι ότι δεν έχει τοποθετηθεί ούτε πρόκα. (Απεγνωσμένη προσπάθεια των τελευταίων ημερών για αποκατάσταση των οδοστρωμάτων, νομίζω ότι προσβάλει παντελώς, αν μη τι άλλο, τη νοημοσύνη των πολιτών).

# Αθλητικές εγκαταστάσεις. Μία βόλτα στα γήπεδα Κεφαλαρίου, Σκαφιδακίου, Νέας Κίου, (5 Χ 5) και κεντρικό γήπεδο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε.

# Μυθολογικό πάρκο. Θεωρώ ότι αποτελεί περισσότερο μύθο, παρά έργο προς υλοποίηση στο συγκεκριμένο χώρο.

Κλείνοντας πιστεύω ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή, πρέπει να αντιληφθεί ότι η πόλωση, η ανθρωποφαγία και το δηλητήριο στην πολιτική ζωή του Δήμου δεν οδηγούν πουθενά. Ενέργειες όπως η διανομή με τη μορφή διαφημιστικών φυλλαδίων, εντύπων που εξυπηρετούν την πιο ακραία μορφή προπαγάνδας, δε μπορούν να αποτελέσουν τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισα να πολιτευτώ.

Χρήστος Πούλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Άργους - Μυκηνών

# ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ - Τάσσος Χειβιδόπουλος