Το Κουτσοπόδι 1-0 τα Μέθανα (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το Κουτσοπόδι 1-0 τα Μέθανα (φωτογραφίες)

Νοέμβριος 19, 2012 - 09:34

φάση-φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Έμεινε κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ  Κουτσοποδίου αφού κατάφερε να νικήσει στην έδρα του την ομάδα των Μεθάνων με σκορ 1-0,
έτσι θα παίξει στα επόμενα δύο ντέρμπυ με τους πρωτοπόρους με σκοπό να ανέβει ψηλότερα στην βαθμολογία της Ε.Π.Σ.Α. πλησιάζοντάς τους σε απόσταση αναπνοής.
Παρά την νίκη όμως προβλημάτισε αφού ενώ είχε την πρωτοβουλία και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά τις φάσεις, να πετύχει το δεύτερο γκολ και να πάρει μια επαγγελματική νίκη, χωρίς άγχος. Από την άλλη τα Μέθανα δεν ρισκάρισαν καθόλου παίζοντας με τον Οκορο απελπιστικά μόνο του.
Το παιχνίδι είχε πολλά δυνατά μαρκαρίσματα δέκα κίτρινες κάρτες πολλές από αυτές στα όρια της κόκκινης. Στα θετικά για την ομάδα του ΠΑΟΚ η επιστροφή μετά από αρκετό καιρό του Μπεξή που σίγουρα θα δώσει λύσεις στην επίθεση στα δύσκολα παιχνίδια της συνέχειας.
6'  κούρσα από αριστερά του Μπιτζή πάσα στον Μουζακιώτη το πλασέ του κόρνερ.
11' κόρνερ για τους φιλοξενούμενους ύστερα από κόντρες στην περιοχή η μπάλα στον Λαφη το σουτ ψηλά άουτ.
18' φάουλ με τον Ευστρατιάδη η μπάλα βρήκε στο τείχος και με προβολή δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα ο Κωτσιόπουλος
20' πλασέ του Μπιτζή πάνω στον Καραγιάννη
23' γρήγορη αντεπίθεση με τον Οκορο τελευταία στιγμή πρόλαβε και έκοψε ο Καζάς με τον Ψυχό
30' εκπληκτική ενέργεια του Τ. Μπλάτσου τράβηξε τρεις παίκτες πάνω του η πάσα στον κενό χώρο στον Κόλλια που με ωραία τρίπλα μπήκε στην περιοχή αλλά το πλασέ του το απόκρουσε σε κόρνερ ο Καραγγιάνης.
34' ΓΚΟΛ ο Παναγής πάσα στον Μουζακιώτη ο οποίος ξεμαρκαρίστηκε βγαίνοντας έξω από την μεγάλη περιοχή και με υπέροχο πλασέ στην αριστερή γωνία του Καραγιάννη πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα που βλέπουμε μόνο στα γήπεδα της Ισπανίας.

56' διαμαρτυρία για χέρι μέσα στη περιοχή ύστερα από κεφαλιά του Αντωνιάδη από κόρνερ, για τους γηπεδούχους ο διαιτητής έδειξε παίζετε και στη συνέχεια της φάσης πήρε την μπάλα ο Οκορο έτρεξε όλο το γήπεδο αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει καλά και απέκρουσε ο Καλαλάς.

60' βολιδα του Οκορο εντυπωσιακή απόκρουση του Καλαλά.

78' εντυπω

σιακή ενέργεια από τον Μουζακιώτη που άνοιξε το κοντρόλ πέρασε και τον Λαφη αλλά διάβασε τη φάση ο Καραγιάννης και με έξοδο πρόλαβε την μπάλα.

84' πάσα του Διαμαντή στον Μπεξή που προσπάθησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ λίγο πάνω από το δοκάρι.

86' ο Παιδάκης κούρσα από αριστερά έκοψε στον Μπεξή η κεφαλιά του από το σημείο του πέναλτι κόντραρε βγήκε έξω στον επερχόμενο Κωτσιόπουλο το σουτ του οποίου μόλις άουτ.

90' διαμαρτυρίες έντονες για ανατροπή του Μουζακιώτη από των Λαφη.

92' σουτ του Μουζακιώτη άουτ.

Καλύτερη σε απόδοση τα δύο ακραία μπακ του ΠΑΟΚ ο Κόλλιας και ο Ευστρατιάδης που έτρεχαν πάνω -κάτω, ο σκόρερ Μουζακιώτης που με την μπάλα στα πόδια δεν παίζετε και ο Κωτσιόπουλος που θύμισε  τον παλιό καλό του εαυτό.

 Για τα Μέθανα ο Λαφης ήταν επιβλητικός στην άμυνα, ο Καραγιάννης με σωστές τοποθετήσειςκαι ο Οκορο που πάλευε μόνος του.

(ρεπορτάζ Γιώργος Μπιτζής hlouane -φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr