Εκπαιδευτική επίσκεψη σπουδαστών του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αργολίδας σε Σχολή Οδήγησης στο Άργος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εκπαιδευτική επίσκεψη σπουδαστών του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αργολίδας σε Σχολή Οδήγησης στο Άργος

Ιούνιος 12, 2019 - 17:02

Οι σπουδαστές του τμήματος «Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών» του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αργολίδας μαζί με την Εκπαιδεύτρια Μαριάννα Φαρμάκη πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κέντρο Θεωρίας Οδηγών ΝΑΣΣΟΣ -  ΝΕΖΟΣ στο Άργος.

Στη σχολή Οδήγησης οι σπουδαστές του τμήματος παρακολούθησαν μάθημα Πιστοποίησης Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) σε επαγγελματίες οδηγούς με θέμα “Σύγχρονα Συστήματα Ωραρίων Οδήγησης και Αποφυγής Ατυχήματος” βάση Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και σε αληθινές συνθήκες.

Στο τέλος του μαθήματος συζητήθηκαν διάφορα πρακτικά προβλήματα που παρουσιάζει η εκπαίδευση  ενηλίκων και ειδικά επαγγελματιών οδηγών με τον Διευθυντή Σπουδών της σχολής Αδριανό Νάσσο και την εκπαιδεύτρια Μαριάννα Φαρμάκη.

Ευχαριστούμε το Κέντρο Θεωρίας Οδηγών ΝΑΣΣΟΣ -  ΝΕΖΟΣ στο Άργος για την φιλοξενία της εκπαιδευτικής  επίσκεψης απο τους σπουδαστές μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες ειδικότητες που θα λειτουργήσουν το σχ. έτος 2019/20 στο τηλ. 2752021721, e-mail: iek.argolida@oaed.gr ή www.oaed.gr

ΙΕΚ ΟΑΕΔ Αργολίδας

Ο Διευθυντής

Νικόλαος Λέκκας