Επιμελητήριο Αργολίδας: Συμμετοχή στην 84η ΔΕΘ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Επιμελητήριο Αργολίδας: Συμμετοχή στην 84η ΔΕΘ

Ιούλιος 17, 2019 - 15:28

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Αργολίδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην 84η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ από 07 έως 15/09/19.

 

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στο πλαίσιο των δράσεων υποστήριξης των μελών του και προκειμένου να ενισχύσει την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, πρόκειται να συμμετέχει στο εκθεσιακό περίπτερο της ΚΕΕΕ στην 84η  ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που θα πραγματοποιηθεί από 07 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Σημειώνεται ότι η 84η ΔΕΘ, στην οποία συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Ινδία, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων έχει εξασφαλίσει για όλες τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν προνομιακές τιμές.

Το κόστος ανέρχεται στα 17 €/τ.μ. πλέον Φ.Π.Α. 

Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαθέσουν προς πώληση τα προϊόντα τους στο χώρο της έκθεσης , εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Καλούνται λοιπόν οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Αργολίδας που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 . 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2751 0 67216, 63023.Υπεύθυνη κα Αγγελική Δανοπούλου. 

Ο Πρόεδρος

Φώτιος Δαμούλος