Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Σεπτέμβριος 06, 2019 - 09:25

φωτογραφία eurokinissi

Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει προχθές (2.9.2019), στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 41 και 17 ετών αντίστοιχα, για κλοπή.

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για παράβαση των νομοθεσιών για τον αθλητισμό και τα ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις (1.9.2019) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας  Τρίπολης, σε τρεις (3) ξεχωριστές περιπτώσεις, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας  36, 38 και 53 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε έλεγχο κατά την είσοδο τους στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στην κατοχή του 36χρονου -4,5- γραμμάρια κάνναβης, του 38χρονου -5- τσιγαριλίκια κάνναβης και του 53χρονου μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή τροχοφόρου
Συνελήφθη,  στις  (28.8.2019) το μεσημέρι, στη σήραγγα Αρτεμισίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου, 27χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, το πρωί στα Σπάτα Αττικής, αφαίρεσε μοτοσικλέτα ημεδαπού, η οποία θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της.  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν,  στις  (3.9.2019) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 39 και 41 ετών, αντίστοιχα γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης και -17 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη,  στις  (3.9.2019) το βράδυ, στη Νεμέα Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος αλλοδαπής, που είχε γίνει την 30.8.2019, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας-  Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μίας (1) 55χρονης ημεδαπής, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη,  στις  (2.9.2019) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν,  στις  (1.9.2019) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας, 21 και 30 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη,  στις  (16.8.2019) το βράδυ, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης  απόπειρας κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε επιχείρηση ημεδαπής, που είχε γίνει την 27.4.2019, στο Βραχάτι Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 20, 22 και 28 ετών, αντίστοιχα, για απόπειρα κλοπής.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη,  στις  (29.8.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρωστίνης- Ξυλοκάστρου.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν,  στις  (29.8.2019) το βράδυ, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, 29χρονος και 29χρονη, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -6,5- γραμμαρίων περίπου, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρωστίνης- Ξυλοκάστρου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη,  στις  (29.8.2019) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 24χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για ληστεία και παράνομη οπλοφορία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη,  στις  (31.8.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 34χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και -24- φυσίγγια πυροβόλου όπλου, τα οποία κατείχε παράνομα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή  
Συνελήφθη,  στις  (4.9.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί προχθές (3.9.2019), αφαίρεσε από επιχείρηση ημεδαπού ηλεκτρονική συσκευή, κινητό τηλέφωνο και χρήματα.  

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη,  στις  (1.9.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη,  στις  (30.8.2019) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 60χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -49,4- γραμμαρίων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη,  στις  (29.8.2019) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη,  στις  (28.8.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 52χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,40- μέτρων, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε κατάστημα ημεδαπής, που είχε γίνει την 26.8.2019, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Σύλληψη ενός (1) ατόμου για υποκλοπή μεταφορικού έργου
Συνελήφθη,  στις  (27.8.2019), στον Αερολιμένα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας, 22χρονη ημεδαπή, γιατί κατηγορείται ότι παρέλαβε επιβάτες προκειμένου να τους μεταφέρει παράνομα με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.