Έναρξη ακαδημίας γυναικείου ποδοσφαίρου του Φείδωνα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Έναρξη ακαδημίας γυναικείου ποδοσφαίρου του Φείδωνα

Σεπτέμβριος 20, 2019 - 16:39

Μετρώντας ήδη 8 χρόνια ζωής, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΦΕΙΔΩΝΑ ΑΡΓΟΥΣ έχει να επιδείξει σπουδαίες επιτυχίες σε πανελλήνιο επίπεδο. Από το 2012 μυεί στα μυστικά του «βασιλιά των σπορ» και εκπαιδεύει νεαρά κορίτσια, πολλά από τα οποία έχουν ήδη φορέσει τη φανέλα των εθνικών μας ομάδων και ακόμα περισσότερα έχουν επιτύχει σπουδαίες διακρίσεις στα σχολικά πρωταθλήματα, κερδίζοντας μπόνους για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αποκορύφωμα της ιστορίας του ΦΕΙΔΩΝΑ ήταν η συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος το 2017 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, καθώς και η συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής την περίοδο 2017-2018.
Φέτος ο ΦΕΙΔΩΝ αγωνίζεται στη Β’ Εθνική Κατηγορία του Πρωταθλήματος Γυναικών και παράλληλα συνεχίζει τη συστηματική προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλητισμού και του γυναικείου ποδοσφαίρου στην περιοχή μας, μέσω της Ακαδημίας που διαθέτει..
Η Ακαδημία του ΦΕΙΔΩΝΑ λειτουργεί από το 2017, έχοντας συγκεντρώσει πλήθος κοριτσιών από την Αργολίδα και τις γύρω περιοχές και έχει ήδη δημιουργήσει δεύτερη ομάδα, τη ΔΟΞΑ ΠΟΥΛΑΚΙΔΑΣ-ΝΑΥΠΛΙΟΥ, η οποία πέρσι συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Φέτος θα στελεχωθούν ομάδες Κορασίδων (Γυμνασίου) και Παγκορασίδων (Δημοτικού), οι οποίες θα συμμετέχουν σε Πανελλήνια και Διεθνή Τουρνουά Γυναικείων Υποδομών.
Οι προπονήσεις της Ακαδημίας του ΦΕΙΔΩΝΑ ξεκινούν την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019, στις 17:00, στις εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «αυτενεργώ» (1 γήπεδο 7*7 με φυσικό χόρτο & 1 γήπεδο 6*6 με συνθετικό χλοοτάπητα). Καλούμε όλα τα κορίτσια της ευρύτερης περιοχής, από 6 έως 15 ετών, που αγαπούν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, να γνωρίσουν από κοντά την οικογένεια του ΦΕΙΔΩΝΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο των Τμημάτων Υποδομής του συλλόγου:
6973733670 (Δημήτρης Τότσικας - προπονητής ποδοσφαίρου, εκπαιδευτικός)