Το Κουτσοπόδι 3-0 τον Τροιζηνιακό

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το Κουτσοπόδι 3-0 τον Τροιζηνιακό

Δεκέμβριος 03, 2012 - 11:01

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Όποιος πήγε στο γήπεδο Κουτσοποδίου να δει την πρωτοπόρο ομάδα του Τροιζηνιακού, που ήταν μέχρι την ενάτη αγωνιστική αήττητη με μόλις μια ισοπαλία, το μόνο που είδε ήταν τους ποδοσφαιριστές του Η. ΒΟΥΒΟΥΣΑ να τους λένε, όπως λέει και ο Αλέφαντος [Βρε καλώς τα παιδιά 3-0]
Με δύναμη και πάθος για τη νίκη από το πρώτο λεπτό, και με τον προπονητή τους τον Η .Βουβούσα να παίρνει την ταυτότητα του αντιπάλου του Αντωνόπουλου αφού διάβασε σωστά το παιχνίδι και έπαιξε 4-2-4,παίζοντας όχι από τα πλάγια αλλά με κάθετες μπαλιές στο κέντρο της άμυνας, βάζοντας τον Μπέξη στην κορυφή μαζί με Μπιτζή, Μπλάτσο και σε ρόλο οργανωτή τον Μουζακιώτη στην ουσία έπνιξε τους αντιπάλους παίζοντας τους στο μισό γήπεδο.
Η αντίδραση της Τροιζήνας κράτησε μόνο 6 λεπτά μετά το 25' όπου έγινε το 1-0,μεχρι το 31',οπου σε μια φάση διαρκείας προσπάθησε να ισοφαρίσει ,δεν τα κατάφερε και ύστερα παραδόθηκε στον ξέφρενο ρυθμό των γηπεδούχων.
Στο 3' ο Τροιζηνιακός γύρισε την μπάλα στον τερματοφύλακα του, τον πίεσε ο Μπεξής κέρδισε την κόντρα αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 12' ατομική η προσπάθεια του Μπεξή που μπήκε κάθετα περνώντας και τους δύο κεντρικούς αμυντικούς αλλά πριν προλάβει να πλασάρει έξω από την περιοχή τον
σταμάτησε με φάουλ ο Καπετάνκωσταντης, ο οποίος πήρε και κίτρινη κάρτα.
Στο 17' πετάχτηκε μέσα στην περιοχή ο Μουζακιώτης πλάσαρε με την μια αλλά απέκρουσε ο Καλυβόπουλος.
Στο 18' σέντρα στην περιοχή του ΠΑΟΚ κεφαλιά του Γ. Καλυβόπουλου, πρόλαβε ο Κωτσόπουλος και άλλαξε την πορεία της μπάλας που πήγαινε στα δίχτυα.
Στο 25' ΓΚΟΛ!!!! Κάθετη πάσα του Κωτσόπουλου στον Μπεξή που με ωραίο κοντρόλ μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε σωστά 1-0.
Στο 28'  απευθείας φάουλ του Σταματέλλου απέκρουσε σε κόρνερ ο Καλαλάς. Στο κόρνερ κεφαλιά του Κωτσόπουλου προς τα πίσω απρόσεχτα, με υπερένταση ο Καλαλάς πάλι σε κόρνερ.
Στο 29' σε καλό σημείο φάουλ λίγο έξω από την περιοχή για την Τροιζήνα η μπάλα στο τοίχος, δεύτερο σουτ στα χέρια του Καλαλά.
Στο 35' φάουλ με τον Παναγή από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά του προωθημένου Καζά άουτ.
Στο 37' ωραία κάθετη του Μουζακιώτη στον Μπεξή που προσπάθησαν να περάσει και τον Καλυβόπουλο αλλά ο τελευταίος κατάφερε και του έκλεψε την μπάλα.
Στο 42' 'ένα πλασέ του Μπιτζή από μακριά δεν ενόχλησε τον Καλυβόπουλο.
Στο 44' ο Παναγής από αριστερά πέρασε τον αντίπαλό του, μπήκε στην περιοχή αλλά το πλασέ του με το δεξί απέκρουσε ο Καλυβόπουλος.
Στο 46' πάσα του Αντωνιάδη στον Μουζακιώτη  που βρήκε χώρο στα δεξιά αλλά το πλασέ του βρήκε στη εξωτερική πλευρά των δικτύων.
Στο 55' πλασέ του Μπιτζή δίπλα στο δοκάρι.
Στο 59' ΓΚΟΛ!!! Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπεξή με πολλά φάλτσα η πορεία της μπάλας ξεγέλασε τον Καλυβόπουλο και δεν κατάφερε να αποτρέψει το 2-0.
Στο 75' ΓΚΟΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φάουλ αριστερά από τον Μουζακιώτη έδιωξαν οι αμυντικοί του Τροιζηνιακού στην πορεία της μπάλας όμως βρέθηκε ο Τάσος Μπλάτσος που με εκπληκτικό σουτ από 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι του Καλυβόπουλου.
Στο 79' έπαιξε τι 1-2 ο Μπεξής με τον Μουζακιώτη αλλά στο πλασέ του με το εξωτερικό η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι έτσι ώστε να πετύχει χατ τρίκ αφού πέρασε λίγο άουτ.(ρεπορτάζ Γιώργος Μπιτζής hlouane ) www.argolidaportal.gr