Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Άργους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Άργους

Νοέμβριος 21, 2019 - 11:34

Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Άργους, η  ΠΟΠΣ μας έστειλε τις παρακάτω οδηγίες για τη συμπλήρωση και υποβολή ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ , αίτησης/ ένστασης θεραπείας σχετικά με τη μη αποστολή ΝΕΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, αλλά ανάρτηση μόνο μηνιαίων ενημερωτικών σημειωμάτων από Γενάρη του  2019.

 

 'Οποιος κρίνει και επιθυμεί, μπορεί να συμπληρώσει και υποβάλει ο ίδιος ή με το φοροτεχνικό του, ηλεκτρονικά, την αίτηση/ένσταση με το κείμενο που εμπεριέχεται στην αίτηση που σας επισυνάπτουμε. 

Θερμή παράκληση όπως ενημερώσετε κι εσείς συναδέλφους που δεν έχουν ηλεκτρονική διεύθυνση(μαίιλ), επειδή αδυνατούμε να προλάβουμε  να στείλουμε ατομικές επιστολές.

Καταληκτική ημερομηνία θεωρείται η 30η Νοεμβρίου 2019.

Είμαστε στη διάθεση κάθε συναδέλφου για διευκρινίσεις και απορίες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΠΣ
Σας στέλνουμε το υπόδειγμα της αίτησης για να συμπληρώσετε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΦΚΑ (efka.gov.gr).

Θα επιλέξετε στην αρχική σελίδα του ΕΦΚΑ το: Ένσταση / αίτηση θεραπείας κατά μηνιαίου ενημερωτικού σημειώματος πληρωμής κύριας σύνταξης.

Με τους κωδικούς taxis θα μπείτε στα προσωπικά σας στοιχεία και στο τέλος, στο κουτάκι που υπάρχει για συμπλήρωση, θα βάλετε το κείμενο που σας στέλνουμε («Είμαι συνταξιούχος ΕΦΚΑ…..» έως το τέλος).

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΡΓΟΥΣ