Ναύπλιο: Εορτασμός της Άλωσης του Παλαμηδιού και της απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ναύπλιο: Εορτασμός της Άλωσης του Παλαμηδιού και της απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους (φωτο&βίντεο)

Νοέμβριος 24, 2019 - 22:58

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Την τελευταία Κυριακή κάθε Νοέμβρη,γιορτάζετε στο Ναύπλιο η Άλωση του Παλαμηδιού και η απελευθέρωση της πόλης από τον Τούρκικο ζυγό.
Σήμερα το πρωί στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου έγινε δοξολογία, χοροστατούν τος του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου.
Στην συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στον ανδριάντα του Στάικου Σταϊκόπουλου και κατάθεση στεφάνων από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργο Διδασκάλου που εκπροσώπησε την κυβέρνηση ,τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, τους Βουλευτές Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό, Γιάννη Γκιόλα,  Ανδρέα Πουλά,  τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και από εκπροσώπους των αστυνομικών και στρατιωτικών αρχών του Νομού. Παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος,ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης  Μαντζούνης,Βασίλης Σιδέρης ,Τάσος Γανώσης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων. (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο https://youtu.be/3nXWyxa-yjw

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο: Εορτασμός της Άλωσης του Παλαμηδιού και απελευθέρωσης της πόλης