Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου στην Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου στην Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας

Δεκέμβριος 02, 2019 - 12:36

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας εισχώρησε επίσημα στην Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Π.Ο.Ε.Ε. ). Μία νέα, μικρότερη Ομοσπονδία από των Πατρών με έδρα την Τρίπολη, κάτι που την κάνει πιο ευέλικτη καθώς οι σύλλογοι που την απαρτίζουν ανήκουν στην ίδια εκλογική περιφέρεια.

Στο διευρυμένο συμβούλιο που διεξήχθη το Σάββατο 23 Νοεμβρίου και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 συζητήσαμε με τους τοπικούς φορείς, τον βουλευτή Μεσσηνίας κ. Μαντά Περικλή, την Περιφερειακή σύμβουλο υπεύθυνη τουρισμού κα. Άννα Καλογεροπούλου, την αντιδήμαρχο υπεύθυνη τουρισμού, ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας κα Αλειφέρη Ελένη, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Ξυγκώρο Ευάγγελο, τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Κρανώτη Παύλο και τον δεύτερο αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γκούμα Γεώργιο για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο μας.

Συζητήσαμε διεξοδικά για την ανάπτυξη του τουρισμού, για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο,για το παρεμπόριο ,για τους Ρομά, για το προσφυγικό και το μεταναστευτικό.
Ευελπιστούμε οι απαντήσεις που μας δόθηκαν να υλοποιηθούν.

Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου