Κανονικά η παροχή υπηρεσιών των φυσικοθεραπευτών στους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κανονικά η παροχή υπηρεσιών των φυσικοθεραπευτών στους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ

Δεκέμβριος 11, 2012 - 19:07

Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών είχε δύο συναντήσεις στις 3/11 και στις 6/11 του 2012 με τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ Κο Παπαγεωργόπουλο .Στην δεύτερη συνάντηση ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ ενημέρωσε το Κ.Δ.Σ ότι θα σταλεί e-mail στις περιφερειακές υγειονομικές υπηρεσίες του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για την εκκαθάριση του Ιουνίου.
Στα πλαίσια της τελετής έναρξης του 22ου Ετήσιου Πανελλήνιου Επιστημονικού Συνεδρίου Φυσικοθεραπείας(7-8-9/12/2012), εκτός των άλλων, παραβρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Νικόλης, που επιβεβαίωσε την ενημέρωσή μας ότι έχει σταλεί e-mail στις περιφερειακές υγειονομικές υπηρεσίες του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. για την εκκαθάριση του Ιουνίου. Επίσης, μας ενημέρωσε ότι εντός της εβδομάδας θα σταλεί e-mail για την εκκαθάριση του Ιουλίου και μέχρι το τέλος του μήνα Δεκεμβρίου ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. θα προχωρήσει στην εκκαθάριση και πληρωμή του Αυγούστου.
Το Κ.Δ.Σ. σήμερα 10/12/2012 αποφάσισε την άρση της απόφασης για την αναστολή των συμβάσεων από τους φυσικοθεραπευτές με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. .
Πλέον οι φυσικοθεραπευτές θα παρέχουν κανονικά τις υπηρεσίες τους στους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ,  εκτελώντας τα παραπεμπτικά.
Με τιμή η Δ.Ε. του Π.Τ. Αργολίδας - Αρκαδίας
      η Πρόεδρος                                                                              ο  Γραμματέας
    Δικαίου Νίκη                                                                           Μπουζέτος Αθανάσιος