Μήνυμα του Διομήδη Άργους για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μήνυμα του Διομήδη Άργους για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Δεκέμβριος 03, 2019 - 15:02

Παγκόσμια ημέρα ΑΜΕΑ σήμερα. Η κατανόηση και η κινητοποίηση υπέρ των δικαιωμάτων αξιοπρέπειας και ευημερίας των ατόμων με αναπηρία μπορεί να είναι ο στόχος της αλλά δεν πρέπει να τα θυμόμαστε μόνο σήμερα. Όλοι μας οφείλουμε σε καθημερινή βάση να προασπίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμα των ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα είτε σωματικά, είτε ψυχικά να μετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες, να απαιτούμε την ισότιμη ένταξη των συνανθρώπων μας με αναπηρία σε όλο το εύρος δράσεων της κοινωνίας με αξιοπρέπεια όπως τους αρμόζει και χωρίς αποκλεισμούς.
Η ζωή τους έχει ήδη αρκετά προβλήματα, ας φροντίζουμε όλοι μας καθημερινά να μην τους προσθέτουμε περισσότερα με την συμπεριφορά μας. Άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή...
Να ξέρουν πάντα πως το σπίτι μας είναι ανοικτό και τους περιμένουμε με χαρά να πανηγυρίζουμε δίπλα δίπλα τις επιτυχίες των Λύκων. Στο σπίτι μας είμαστε όλοι ίσοι. Σε όλους τους εντός έδρας αγώνες μας η είσοδος είναι ελεύθερη για τους συνανθρώπους μας με προβλήματα αναπηρίας.
Οι Λύκοι χρειάζονται και εσάς, τη δική σας φωνή και χειροκρότημα. «Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί».

Diomidis Handball Club