Σαββατοκύριακο με μπάσκετ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σαββατοκύριακο με μπάσκετ

Δεκέμβριος 14, 2012 - 10:33

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Και αυτό το Σαββατοκύριακο το μενού είναι πλούσιο από αγώνες μπάσκετ.
Ας δούμε λοιπόν το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων.
Στην Γ΄ εθνική κατηγορία το Κρανίδι την Κυριακή (5μμ ) στο κλειστό της Ερμιόνης υποδέχεται τον Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας με στόχο να κάνει την  τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα.Το Λουτράκι πάει στο Αίγιο οπού αντιμετωπίζει τον τοπικό Κεραυνό,ενώ ακόμα η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος συμπληρώνεται με τους αγώνες.
Καλαμάτα-Εθνικός
Πόλις Καλ.-Γαλάτσι
Χαλανδρι-Ζάκυνθος
Νίκη Αμαρ.-Αγρίνιο
Σε τοπικό επίπεδο στην Α κατηγορία ανδρών υπάρχει ένα μεγάλο ντέρμπι το Σάββατο (6μμ ) στην Ερμιόνη ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Αργοναύτη, το Ναύπλιο πάει στο Ξυλόκαστρο (4μμ ) και ο ΟΙΑΚΑΣ παίζει στην Κόρινθο (5μμ ) με τα Μέθανα,σε ένα παιχνίδι ζώνης και θανάτου και για τις δυο ομάδες.Επισης ο πρωτοπόρος Απόλλωνας Αρχαίας Κορίνθου παίζει στην έδρα του (3μμ ) με το Λεωνίδιο,στο ίδιο γήπεδο στις 7μμ παίζει ο ΚΑΟΚ με τον Άρατο και στους Άγιους Θεοδώρους στις 7μμ ο Τήρωνας με το Βέλο.
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
( Σάββατο )
Στην Β κατηγορία ανδρών στην Νέα Κίο το Σάββατο στις 5μμ υπάρχει ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρέα και τον Πήγασο που θα κρίνει την πρώτη θέση στον όμιλο.
Παίζουν ακόμα.
Αριστέας-Τυρός 5μμ
Κιβέρι-Διομήδης 7μμ
Αλκυών-Μπουμπουλίνα 3μμ
Αργολικός-Κορωνίς 5μμ
Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ
( Κυριακή )
Λέχαιο-Κιάτο 5μμ
Βέλο-Κόρινθος 3μμ
ΓΕΑ-Αργοναύτης 5μμ
Δαναοί-Πανιώνιος 3μμ
Τυρός-Πήγασος 1μμ
Επίσης για το παιδικό πρωτάθλημα την Κυριακή στο Άστρος παίζει ο Πήγασος με τον Αριστέα και στις κορασίδες το Σάββατο (3μμ ) παίζουν Άρατος-Πήγασος.(ρεπορτάζ Κώστας Τασσόπουλος) www.argolidaportal.gr