Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των Αστυνομικών Αργολίδας (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των Αστυνομικών Αργολίδας (φωτο&βίντεο)

Δεκέμβριος 27, 2019 - 23:34

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σε εορταστικό χριστουγεννιάτικο κλίμα διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή το βράδυ, η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, στο Κεφαλάρι . Η μεγάλη αίθουσα του «Απόλλων» γέμισε με παιδιά που διασκέδασαν, τραγούδησαν και χόρεψαν.

Την παράσταση έκλεψε φυσικά  ο Άι Βασίλης που μοίρασε ευχές και δώρα σε όλα τα παιδιά.

Στη διάρκεια της γιορτής βραβεύτηκαν ο Κωνσταντίνος Μάκαρης για τη δωρεά δυο περιπολικών στην Αστυνομία Αργολίδας, ο Αρχιφύλακας Γιώργος Παπαθεοφάνης για την πολυετή προσφορά και δράση του στον συνδικαλιστικό χώρο και τα παιδιά μελών της Ένωσης που πέρασαν φέτος σε ακαδημαϊκές σχολές και τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας.

Χαιρετισμό με ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο χρόνο απηύθυναν ο Αστυνομικός Δ/ντής Αργολίδας Λάμπρος Κατσαντώνης,οι βουλευτές Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Ανδριανός , ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Θοδωρής Οικονόμου ,ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μαντζούνης.  (φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο  https://youtu.be/iJgkqRR0fIY

ArgolidaPortal.gr Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των Αστυνομικών Αργολίδας