Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Σύλλογος Αργείων «ο Δαναός»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Σύλλογος Αργείων «ο Δαναός»

Ιανουάριος 20, 2020 - 15:15

Xθές Κυριακή (19/1) ο ιστορικός μας Σύλλογος ξεκινώντας το 126ο έτος απ΄την ίδρυσή του, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεών του , με συναυλία βραβευμένων νέων σολίστ, σε συνεργασία με το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer & τον Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα.

Την πίτα ευλόγησε και ευχήθηκε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος συμπαραστατούμενος απο τον αιδ.πρωτοπερεσβύτερο του Αγ.Πέτρου π.Γεώργιο Σελλή, ενώ ο Πρόεδρος του ΔΣ Σωτήρης Κωτσοβός στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε χρόνια πολλά στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, καλωσόρισε τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη γιορτή μας πάνω 15 χρόνια και υποσχέθηκε ακόμη μεγαλύτερη και ευρύτερη παρέμβαση του Δαναού στα εν γένει πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και της περιοχής.

Στην εκδήλωση μίλησε και ο ένθερμος φίλος , επίτιμο μέλος του συλλόγου μας και καλλιτεχνικός επιμελητής του προγράμματος είχε ο κ,Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας-Σγούρδας. κ. Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας – Σγούρδας, Πρόεδρος Δ.Σ. των Διεθνών Μουσικών Σωματείων Gina Bachauer και C.V. Alkan – P.J.G. Zimmerman , επίτιμο Μέλος του Συλλόγου, κριτικός μουσικής, καθηγητής ανωτέρων θεωρητικών, σύνθεσης & πιάνου, Πρόεδρος Δ.Σ. του Σωματείου Ελλήνων Κριτικών Μουσικής Θεάτρου και Χορού, μέλος της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Θεάτρου, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Διαγωνισμού Πιάνου C.V. Alkan-P.J.G. Zimmerman και του Πανελληνίου Μουσικού Διαγωνισμού Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα.

Παρέστησαν, ο βουλευτής κ. Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας κ. Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών κ.Δημήτρης Καμπόσος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Πρόνοιας, Δημήτρης Σχοινοχωρίτης,ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Άργους- Μυκηνών Κωνσταντίνος Μπέγκος , οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημήτρης Κρίγγος, Παν. Παπαϊωάννου, Γιώργος Σαρρής, ο εντεταλμένος περιφ. Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιάννης Μαντζούνης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Πέτρος Διολίτσης, δημοτικοί σύμβουλοι, η πολιτευτής της ΝΔ κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο πρόεδρος του “Παλαμήδη” κ. Θεοδόσης Σπαντιδέας, εκπρόσωποι φορέων , μέλη και φίλοι του Συλλόγου.-
Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους, ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και αναμένουμε όλους να συμπορευτούμε σ΄ένα καλύτερο 2020 !

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΕΙΩΝ Ο ΔΑΝΑΟΣ