Ξεκίνησε η αποχή από τα μαθήματα στο 3ο Δημοτικό Άργους (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ξεκίνησε η αποχή από τα μαθήματα στο 3ο Δημοτικό Άργους (φωτο&βίντεο)

Φεβρουάριος 10, 2020 - 11:04

φωτογραφία © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σύσσωμος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου Άργους προχώρησε σήμερα, Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, στην αποχή των παιδιών από τα μαθήματα έως ότου αφαιρεθεί η κεραία κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται δίπλα από το σχολείο. Βίντεο https://youtu.be/rJbkBde9OSw

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του3ου δημοτικού σχολείου Άργους κατόπιν ενημέρωσης από τη συντονιστική επιτροπή που ορίστηκε 6/2/2020, προχώρησε σε έκτακτη συνεδρίαση και έκδοση της παρακάτω ανακοίνωσης:

Με δεδομένο το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του ακίνητου που είναι η κεραία έως τώρα δεν έχει διάθεση να σταματήσει τη λειτουργίας της, σας καλούμε όλους σε δυναμική αντίδραση.

Αύριο λοιπόν, Δευτέρα 10/02/2020 ,όλοι στο σχολείο στις 8.00 , προκείμενου να γίνει κατανοητό προς όλες τις κατευθύνσεις πως δεν θα ανεχτούμε την συνέχιση των μαθημάτων έως ότου αφαιρεθεί η κεραία δίπλα από τα παιδιά μας.
Η παρουσία όλων απαραίτητη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ

1. Ετοιμάζονται εξώδικα από τον κ. Ηλιόπουλο Παναγιώτη μέλος του Συντονιστικού προς Vodafone τόσο από το σύλλογο γονέων όσο και από το σύλλογο διδασκόντων τα οποία θα κατατεθούν όταν θα υπάρχουν επαρκή στοιχεία.
2. Αύριο Τρίτη αναμένεται η αυτοψία από την Πολεοδομία και ελπίζουμε η έκθεση αυτοψίας με την τεκμηρίωση των πολεοδομικών ελλείψεων θα είναι στα χέρια μας έως την Παρασκευή.
3. Έγιναν αιτήσεις- καταγγελίες σήμερα 9/2/2020 προς ΔΕΗ και ΔΕΔΗΕ τόσο στην Αθήνα όσο και στο Ναύπλιο με σκοπό την διαπίστωση της ρευματεμπορίας από τον ιδιοκτήτη. Αν συμβεί αυτό μπορεί να αποδειχθεί η λυδία λίθος διότι θα προβούν σε διακοπή της ηλεκτροδότησης και κατάσχεση του μετρητή. Αύριο θα γίνει παρέμβαση στο Ναύπλιο στη ΔΕΗ.
4. Αναμένεται η επίσημη βεβαίωση του Μηχανικού του Δήμου που τοποθετεί τις συντεταγμένες που έχουν δηλωθεί στην επίσημη άδεια της ΕΕΤΤ στο Κάστρο του Άργους!!!
5. Το πρωί της 11/2/2020 θα είναι μαζί μας ο Δήμαρχος. Θα προσπαθήσει να αλλάξει γι’ αυτό ραντεβού στην Αθήνα. Αλλιώς θα είναι μαζί μας οι αντιδήμαρχοι Πετσέλης και Γκαβούνος.
6. Έγινε σημαντική παρέμβαση του περιφερειακού συμβούλου Τάσου Γανώση στο περιφερειακό συμβούλιο και ο περιφερειάρχης Νίκας θα στείλει στο σχολείο κλιμάκιο ειδικών.
7. Κλείστηκε ραντεβού με τον Αντιπεριφερειάρχη Μαλτέζο το απόγευμα της 11/2/2020.
8. Η γενική συνέλευση το πρωί της Τρίτης θα πρέπει να καθορίσει τον τρόπο που θα συνεχιστεί η κινητοποίηση. Υπάρχουν ήδη προτάσεις από τα μέλη του Συντονιστικού που θα κατατεθούν

Από τη Συντονιστική Επιτροπή

(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

ArgolidaPortal.gr Άργος - Αποχή από τα μαθήματα στο 3ο Δημοτικό Άργους έως ότου αφαιρεθεί η κεραία