Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Έχετε οδηγήσει τη χώρα στα πρόθυρα του χάους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Έχετε οδηγήσει τη χώρα στα πρόθυρα του χάους

Φεβρουάριος 27, 2020 - 19:30

φωτογραφία eurokinissi

Ιδιαιτέρως σκληρός ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σήμερα στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για το Ασφαλιστικό, αφού κατηγόρησε ευθέως τον Κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του ότι έχει οδηγήσει τη χώρα στα πρόθυρα του χάους, όπως είπε.

«Σήμερα μιλάμε για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.. Ωστόσο με όσα συμβαίνουν γύρω μας τις τελευταίες μέρες η έννοια της ασφάλειας, στην ευρεία της διάσταση, καθίσταται κρίσιμη και ουσιαστική και το μεγάλο ζητούμενο για τον κάθε πολίτη», είπε ξεκινώντας την ομιλία του και εγκάλεσε την κυβέρνηση για τις προεκλογικές υποσχέσεις περί επαναφοράς της «τάξης» και της «ασφάλειας», ενώ τελικά η χώρα βρίσκεται στα «πρόθυρα του χάους».

«Με τις ιδεοληπτικές εμμονές σας. Με τον αυταρχισμό και την αλαζονεία σας. Και με την πρωτοφανή διαχειριστική σας ανικανότητα, παράγετε ανασφάλεια και φόβο στον μέσο έλληνα πολίτη», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Θα αναλάβει κανείς την ευθύνη για αυτά που γίνονται, έστω ένας από σας, είτε η πολιτική είτε η φυσική ηγεσία την ευθύνη για αυτή την αθλιότητα; Νομίζετε ότι με την βία και τον αυταρχισμό μπορείτε να λύσετε προβλήματα;», είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό.