Δήμαρχος Επιδαύρου: Αυτούς που υποστηρίζαμε τόσα χρόνια ζητάμε να μας υποστηρίξουν

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δήμαρχος Επιδαύρου: Αυτούς που υποστηρίζαμε τόσα χρόνια ζητάμε να μας υποστηρίξουν

Μάρτιος 05, 2020 - 11:39

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Τάσος Χρόνης, Δήμαρχος Δήμου Επιδαύρου: Το δημοτικό συμβούλιο στο τελευταίο συμβούλιο αποφάσισε τη διαπαραταξιακη σύσταση επιτροπής για να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις σε σχέση με την αντιδραση στο κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς.

Αποφασιστηκε να στείλουμε επιστολή με τις έντονες διαμαρτυρίες της δημοτικής αρχής και της τοπικής κοινωνίας σε στελέχη της τράπεζας, στους βουλευτές του νομού μας, στον περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχη καθώς και επιστολη διαμαρτυρίας στον αρμοδιο υπουργό. Στην επιστολη σημειώνουμε την πρόθεση, εαν δεν αλλάξει η απόφαση της τράπεζας, να σταματήσει Δήμος μας τις συναλλαγές με το συγκεκριμένο πιστωτικό ίδρυμα (αποθεματικά, μισθοδοσιες κλπ) και να στηρίξει έμπρακτα αυτο το πιστωτικό ιδρυμα που θα στηρίξει την τοπικη κοινωνία.
Σαν δήμαρχος έχω ήδη μιλήσει με καποια αλλα πιστωτικα ιδρύματα και για λιγο ακόμα είμαστε σε κατασταση αναμονής.
Οτι πραξουμε θα κοινοποιηθεί στην τοπική κοινωνία για να πράξει ανάλογα.
Δε ζητάμε απο κανένα ιδιώτη (που σώθηκε με τα λεφτα του Έλληνα φορολογούμενου και τωρα είναι "ιδιώτης") να μας κανει χάρη!
Αυτούς που υποστηρίζαμε τοσα χρόνια ζηταμε να μας υποστηρίξουν. Εαν δεν το κάνουν να ειναι σίγουροι ότι θα βρεθούν άλλοι και θα το κάνουν και τοτε και εμεις θα κινηθούμε ανάλογα!

Tasos Chronis