Γιώργος Κανούσης: Πράξη δειλίας και ανικανότητας η απόσυρση του Πανναυπλιακού από το πρωτάθλημα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γιώργος Κανούσης: Πράξη δειλίας και ανικανότητας η απόσυρση του Πανναυπλιακού από το πρωτάθλημα

Μάρτιος 05, 2020 - 13:49

φωτογραφία αρχείου eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο πρώην γενικός αρχηγός του Πανναυπλιακού , Γιώργος Κανούσης, με ανακοίνωσή του παρεμβαίνει για την απόφαση να αποσυρθεί η ομάδα του Ναυπλίου από το πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας:

Αγαπητοί Φίλοι
Την μελανοτερη σελίδα στην 100χρονη ιστορία του Πανναυπλιακου έγραψε η διοικοιση Αντωνιάδη – Ψυχογιού.

Οι δήθεν καλές προθέσεις αυτό ακυρώθηκαν και αποδείχθηκαν προσχηματικες. Απέσυραν την ομάδα από το πρωτάθλημα χωρίς κανένα λόγο, καμία αφορμή, καμία δικαιολογία.

Στην ήδη προβληματική και πολύ δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει ο Σύλλογος ήρθε ως επιστέγασμα και η αποχώρηση.

Ο ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ και στις πιο αντίξοες συνθήκες πάντα πάλευε, προσπαθούσε, αγωνιζόταν. Άλλοτε κέρδιζε άλλοτε έχανε αλλά ΠΟΤΕ δεν τα παραταγε! Άλλωστε αυτό απαιτούσε το μέταλλο της ομάδας και η ιστορία της.

Αυτό που έγινε είναι πράξη δειλίας και ανικανότητας και άσχετα με το τι μπορεί να προκύψει στο μέλλον θα είναι ισόβιο στίγμα για τον Σύλλογο και γι αυτούς που πήραν αυτή την απόφαση που θα τους ακολουθεί για πάντα!!!

Ο ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΕΊΝΑΙ τεράστιος Σύλλογος με μεγάλο ειδικό βάρος και δεν μπορεί να γίνεται έρμαιο και παιχνιδάκι από άσχετους και οσφυοκάμπτες ούτε φυσικά αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Μετά από όλα αυτά ειλικρινά έχουν καθαρή την συνείδηση τους για την κατάντια και απαξίωση αυτού του ιστορικού και μεγάλου Συλλόγου;

ΕΊΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!! ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ!!!

Μετα τιμης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΟΥΣΗΣ.

ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΌΣ ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ (2016-2018)