#Σκοιλ_Ελικικου και η δήθεν επιμόρφωση των ΚΕΚ σε επιστήμονες για 600 ευρώ...

Time to read
less than
1 minute
Read so far

#Σκοιλ_Ελικικου και η δήθεν επιμόρφωση των ΚΕΚ σε επιστήμονες για 600 ευρώ...

Απρίλιος 17, 2020 - 21:01

Χιλιάδες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλεί η ελλιπής οργάνωσης κάποιων ΚΕΚ που ανέλαβαν την περιβόητη τηλεκατάρτιση των επιστημόνων για 600 ευρώ. 

Με βιβλιογραφία από το Google Translate, όπως φαίνεται από τις «μεταφράσεις» ή «αποδόσεις» λέξεων και εννοιών, το υπουργείο Εργασίας καλείται να απαντήσει τι συμβαίνει με τα προγράμματα τηλεκατάρτισης για να λάβουν οι επιστήμονες τα 600 ευρώ.

Από χτες το twitter έχει πάρει φωτιά με τους χρήστες του να τρολάρουν την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται οι επιστήμονες της χώρας. Πρόκειται για πρωτοφανές φιάσκο για το οποίο τα ΚΕΚ οφείλουν να απαντήσουν.

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τα ΚΕΚ τον ρόλο τους. Η τηλεκατάρτιση λοιπόν περιλαμβάνει επιστημονικά κείμενα μετεφρασμένα με Google Translate. 

Πρόκειται για ένα ντροπιαστικό γεγονός που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στα social media και προξενεί αλγεινή εντύπωση. 

Το «Σκοιλ Ελικικού Προσθέσεις & Ελέγχου Λοιμώχθηκαν» δεν είναι φάρσα, ούτε ανορθογραφία. Είναι όλα αυτά που υφίστανται οι επιστήμονες που «τηλεκαταρτίζονται» για 600 ευρώ, με σκοπό την επιμόρφωσή τους.