Αγγελοπούλου σε Νίκα: Η Τρίπολη θα πρωταγωνιστήσει στις εκδηλώσεις (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αγγελοπούλου σε Νίκα: Η Τρίπολη θα πρωταγωνιστήσει στις εκδηλώσεις (φωτο&βίντεο)

Ιούνιος 18, 2020 - 16:56

Την Τρίπολη επισκέφθηκε την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 αντιπροσωπεία της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», αποτελούμενη από την Πρόεδρο της Επιτροπής Γιάννα Αγγελοπούλου -Δασκαλάκη και τα μέλη της ολομέλειας  καθηγητή κ. Βούλγαρη και Δέσποινα Μουζάκη.

Πρώτος σταθμός της κυρίας Αγγελοπούλου ήταν η Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου και συνάντησε τον περιφερειάρχη κ. Νίκα Παναγιώτη.

Το 2020 - 2021 πρέπει να είμαστε ενωμένοι να έχουμε συναχτεί όλοι μαζί για να τιμήσουμε την ιστορία μας, να αναγνωρίσουμε την μεγαλειώδη πορεία της Ελλάδα και να προβάλλουμε τη χώρα μας και την ιστορία μας και, τέλος, να ρίξουμε μια ματιά για αυτά που ετοιμάζουμε στο μέλλον, είπε η κυρία Αγγελοπούλου συνομιλώντας με τον κ. Νίκα.

Ο περιφερειάρχης κατά την συνέντευξή του δήλωση ιδιαίτερα χαρούμενος για την παρουσία της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη στην έδρα της περιφέρειας, τονίζοντας ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατόν γιατί η Πελοπόννησος ήταν η καρδία του αγώνα.

Θα κάνουμε ποιοτικές και ουσιαστικές εκδηλώσεις που θα αντέξουν στον χρόνο

Η κυρία Αγγελοπούλου δήλωσε Αρκάδα. «Είμαι Αρκάδα και έχω γίνει Αρκάδα, γιατί οι Αρκάδες είναι παντού και ο Θ. Αγγελόπουλος μού έδωσε την τιμή να έχω τον όνομα Αγγελοπούλου».

Τα μέλη της ολομέλειας στις δηλώσεις τους ανέφεραν ότι νιώθουν τιμή που βρίσκονται σε αυτό τον ιστορικό τόπο, τονίζοντας ότι η Τρίπολη θα πρωταγωνιστήσει στις εκδηλώσεις.

Τέλος, η κυρία Μαργαρίτα Σπυριδάκου, εντεταλμένη σύμβουλος της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση 1821 μίλησε για τον σχεδιασμό της επιτροπής .

ΑrcadiaPortal.gr Στην Τρίπολη η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δσκαλάκη