Γ Εθνική: Σκέψεις για έναρξη στις 20 Σεπτεμβρίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γ Εθνική: Σκέψεις για έναρξη στις 20 Σεπτεμβρίου

Ιούλιος 12, 2020 - 10:19

φωτογραφία αρχείου eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021 φαίνεται πως είναι η 20η Σεπτεμβρίου έτσι όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της ΕΠΟ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στην συνεδρίαση της ενέκρινε την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, η οποία την δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει περισσότερο με ένα προσχέδιο αφού ορισμένες ίσως και καθοριστικές λεπτομέρειες θα προστεθούν στην πορεία του καλοκαιριού.

Όπως φάνηκε από την συνδρίαση όλα δείχνουν πως την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου θα έχουμε την πρώτη σέντρα της καινούριας σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας καθώς αυτό μοιάζει να είναι μία από τις πρώτες αποφάσεις που έχουν παρθεί.

Από κει και πέρα και σε ότι έχει να κάνει με την δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας η σχετική διορία για τις ομάδες που έχουν πρωτίστως δικαίωμα συμμετοχής θα λήξει στις 31 Ιουλίου.

Επιπλέον και σε ότι έχει να κάνει με την σχετική προθεσμία υποβολής συμμετοχής για τις δευτεραθλήτριες ομάδες θα εκπνεύσει στις 3 Αυγούστου, ενώ για τις τριταθλήτριες ομάδες στις 5 Αυγούστου.

Μόλις λοιπόν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αυτές και γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός ομάδων της νέας Γ' Εθνικής θα ακολουθήσουν οι όμιλοι και αμέσως μετά η κλήρωση του του πρωταθλήματος.