Νίκος Χαρτοφύλλης: Κύριοι σοβαρευτείτε

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νίκος Χαρτοφύλλης: Κύριοι σοβαρευτείτε

Ιούλιος 18, 2020 - 12:56

Ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Άργους Μυκηνών Νίκος Χαρτοφύλλης

Νίκος Χαρτοφύλλης ,δημοτικός σύμβουλος Δήμου Άργους Μυκηνών, της παράταξης ''#Δυνατή Πόλη Ξανά'': Τελικά στο Δήμο Αργους – Μυκηνών μάλλον υπάρχει οργασμός εργασίας και βομβαρδισμός υποθέσεων με ασφυκτικές καταληκτικές ημερομηνίες, γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά η προσφιλής τακτική των τελευταίων μηνών της Δημοτικής Αρχής για έκτακτα Δημοτικά Συμβούλια με αιτιολογία κάθε φορά τη λήξη κάποιας προθεσμίας.

Τελικά είτε η κεντρική Διοίκηση μας κάνει καψόνι ενημερώνοντας την τελευταία στιγμή το Δήμο μας, ή κάποιοι μόνιμα καθυστερούν να ενεργήσουν.

Κύριοι σοβαρευτείτε. Εάν σας είναι δύσκολο ή εάν δεν γνωρίζετε, συμβουλευτείτε κάποιους που ήδη εργάζονται έχοντας απέναντί τους μόνιμα ημερομηνίες και προθεσμίες. Θα σας συμβουλέψουν κάτι πολύ απλό. Αγοράστε στυλό και ημερολόγιο και αρχίστε να σημειώνετε τις εργασίες της ημέρας αλλά και αυτές των οποίων οι ημερομηνίες είναι καταληκτικές. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα πελαγοδρομείτε με συνεχείς έκτακτες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Με τον τρόπο αυτό θα ηρεμήσετε εσείς, θα ηρεμήσουν οι συνεργάτες σας, θα ηρεμήσουμε και εμείς, αλλά πάνω απ’ όλα θα καταστεί ο Δήμος περισσότερο αποτελεσματικός.

ΧΑΡΤΟΦΥΛΛΗΣ ΝΙΚΟΣ