Φιλιατρά: Συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός για την δολοφονία της 57χρονης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Φιλιατρά: Συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός για την δολοφονία της 57χρονης

Ιούλιος 24, 2020 - 13:25

φωτογραφία αρχείου eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ένας άνδρας 34 ετών, πακιστανικής καταγωγής, είναι ο άνθρωπος που σκότωσε με μαχαίρι 57χρονη γυναίκα στα Φιλιατρά (δείτε ΕΔΩ).

Η εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας της 57χρονης που βρέθηκε από την αδερφή της, νεκρή στο σπίτι της το μεσημέρι της Τετάρτης στην Γιόλακα Φιλιατρών, αποδείχθηκε ζήτημα ωρών, καθώς κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει τις κινήσεις του δράστη.

Σύμφωνα με την  ΕΛ.ΑΣ, ο 34χρονος είχε απολυθεί πρόσφατα από το θερμοκήπιο που διατηρούσαν οι δύο γυναίκες και θυμωμένος από την εξέλιξη αυτή, προέβη στην αποτρόπαια πράξη του. Η Αστυνομία εξετάζει  το ενδεχόμενο να υπήρχε και συνεργός του δράστη στο έγκλημα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (23.7.2020), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 34χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία 57χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, προχθές (22.7.2020) το μεσημέρι, ο 34χρονος αλλοδαπός εισήλθε στην οικία της 57χρονης και με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) την τραυμάτισε θανάσιμα επιφέροντας πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Τριφυλίας και Γαργαλιάνων καθώς και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, κινητοποιήθηκαν άμεσα και αξιοποιώντας, ταυτόχρονα, κατάλληλα συνδυαστικά στοιχεία, προέβησαν άμεσα στην ταυτοποίηση του δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.