Στάικος: Στόχος η ανάκτηση της αξιοπρέπειας της Ερμιονίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Στάικος: Στόχος η ανάκτηση της αξιοπρέπειας της Ερμιονίδας

Ιούλιος 31, 2020 - 19:53

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Θανάσης Στάικος θα είναι ο νέος προπονητής της Ένωσης Ερμιονίδας με την Αργολική ομάδα να τον παρουσιάζει και επίσημα έπειτα από συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησε παρουσία μελών της διοίκησης και του προέδρου Παντελή Βλαχογιάννη.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Στάικος τόνισε πως στόχος του σε μια τόσο δύσκολη συγκοιρία είναι η ανάκτηση της αξιοπρέπειας και η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου με ξεκάθαρους επιθετικούς προσανατολισμούς που αποτελούν μέρος της προπονητικής του φιλοσοφίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Στάικος κατά την παρουσίαση του από την Ερμιονίδα

Η αλήθεια είναι οτι η επιστροφή μου έγινε σύντομα, ούτε εγω το περίμενα , αλλά σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη. Ο τρόπος που έφυγα μου δημιούργησε κάποιο δισταγμό, αλλά δεν μπορούσα να μην ανταποκριθώ σε αυτό το κάλεσμα.

Είναι η πιο δύσκολη συγκυρία για να κτιστεί ομάδα. Ξεκινήσαμε με 2 παιδιά 15 και 16 ετών δεν είναι τόσο εύκολο να ξαναχτίσεις ομάδα από την αρχή. Είχε ξαναγίνει αλλά υπο άλλες συνθήκες. Παρόλα αυτά υπάρχει όρεξη, υπάρχει διάθεση από όλους μας.

Στόχος η ανάκτηση της αξιοπρέπειας του συνόλου, η δημιουργία μιας ομάδας. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα έχουμε ανακοινώσεις για κάποιους νέους παίκτες, την Δευτέρα ξεκινάμε και μεχρι 7-8 Αυγούστου το 70-80% του ρόστερ θα είναι  συμπληρωμένο.

Θα έχουμε 10 παιδιά από τις ακαδημίες μας 14-17 ετών, 6 ποδοσφαιριστές ντόπιους που έχουν παραστάσεις απο Γ’ Εθνική και θα αποκτηθούν και κάποιοι εκτός επαρχίας (και νεαρά παιδιά και πιο έμπειροι).

Η ομάδα θα είναι με επιθετικους προσανατολισμούς, θα είναι πιεστική, αυτό το ποδόσφαιρο μου αρέσει και αυτή είναι η φιλοσοφία μου.”