Δύο περιπολικά δώρισε η Euroins Greece στην Αστυνομία Αργολίδας (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δύο περιπολικά δώρισε η Euroins Greece στην Αστυνομία Αργολίδας (φωτο&βίντεο)

Αύγουστος 08, 2020 - 09:06

φωτογραφία © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Μια σημαντική δωρεά στην Αστυνομία της Αργολίδας έκανε η εταιρία EUROINS, σε μια περίοδο που η ενίσχυση της αστυνόμευσης είναι μια κεντρική προτεραιότητα.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδος κάλεσε τα μέλη της, την Παρασκευή 7 Αυγούστου ,στον αύλειο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδος, στην εκδήλωση που διοργάνωσε για την παράδοση και παραλαβή των δύο οχημάτων από την δωρεά της εταιρίας EUROINS.

Ο Πρόεδρος της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδος Σπύρος Κατσίρης ευχαρίστησε την εταιρία EUROINS ΕΛΛΑΔΟΣ και ιδιαίτερα τον Γενικό Διευθυντή της, Κωνσταντίνο Μάκαρη, για την δωρεά δύο οχημάτων στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας.

''Η δωρεά δυο οχημάτων για τις ανάγκες της ΟΠΚΕ Αργολίδας και του Τμήματος Τροχαίας Άργους – Μυκηνών, είναι μια προσφορά με αξία, ιδιαιτέρως κοινωνική. Δεν είναι προσφορά μόνο προς την Ελληνική Αστυνομία, είναι προς όλους τους πολίτες, την κοινωνία και τον τουρισμό της Αργολίδας.
Η Ένωσή μας χαιρετίζει την πρωτοβουλία του κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη η οποία στοχεύει στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και ασφάλειας των αστυνομικών και κατ΄ επέκταση στην καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής''.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αστυνομικός διευθυντής Αργολίδας, Λάμπρος Κατσαντώνης, ο διοικητής της Τροχαίας Άργους ,Σπύρος Γκούμας,ο  Γενικός Διευθυντής της EUROINS, Κωνσταντίνος Μάκαρης, ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδος και Αστυνομικοί. Βίντεο από την τελετή παράδοσης   https://youtu.be/H9GaSTQxiVw   (φωτογραφίες © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδος ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μάκαρη, Γενικό Διευθυντή της εταιρίας EUROINS Ελλάδος

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες 07 Αυγούστου 2020, στην Δ.Α. Αργολίδας αποδόθηκε τιμητική πλακέτα στον κ. ΜΑΚΑΡΗ Κωνσταντίνο Γενικό Διευθυντή της εταιρίας EUROINS Ελλάδος.
Η βράβευση αυτή μαζί με τις θερμές ευχαριστίες μας ειναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η Ένωση μας για τις συνεχείς δωρεές του κ. ΜΑΚΑΡΗ με τελευταία την δωρεά δυο οχημάτων για τις ανάγκες της Ο.Π.Κ.Ε. Αργολίδος & του Τμήματος Τροχαίας Άργους – Μυκηνών.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα.
Στην ομιλία του, ο κ. ΜΑΚΑΡΗΣ επανέλαβε πως θα συνεχίσει να είναι αρωγός στις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλει η Ένωση μας για καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας και ανακοίνωσε περαιτέρω χορηγίες.
ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΣΙΡΗΣ
Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΑΓΚΑΣ

Βίντεο από την τελετή παράδοσης   https://youtu.be/H9GaSTQxiVw

 

 

 

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο-Δύο περιπολικά δώρισε η Euroins Greece στην Αστυνομία Αργολίδας