Νίκος Κοντός: Η Νέα Κίος παρουσιάζει μεγάλη εγκατάλειψη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νίκος Κοντός: Η Νέα Κίος παρουσιάζει μεγάλη εγκατάλειψη

Αύγουστος 16, 2020 - 14:00

Ο δημοτικός σύμβουλος Άργους Μυκηνών, Νίκος Κοντός, σε ανάρτησή του στο Facebook , μιλά για την εγκατάλειψη της Νέας Κίου:

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης μου και ενώ διανύουμε τον Αύγουστο όπου η πόλη μας έχει αρκετούς επισκέπτες, παρουσιάζει μεγάλη εγκατάλειψη στους περισσότερους δημοτικούς χώρους, ιδιαίτερα στην παραλία και στα πάρκα.

Στην τελευταία εκδήλωση του φεστιβάλ Μικρασιατικα στα τέλη Ιουλίου που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο όπου η Δημοτική αρχή έστησε προεκλογικά πέρσι μέσα σε 10 μέρες έξεδρα με καρέκλες και το βάφτισε θεατρακι! Μάλιστα στην εκδήλωση η πρόεδρος του συλλόγου και ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών αναφέρθηκαν στους "λίγους" αυτούς δημοτες που σταμάτησαν πέρσι τα έργα.

Ουσιαστικά εννοούν τα κοντεινερ που θα τοποθετούσαν δίπλα στις κερκίδες για τουαλέτες και καμαρίνια. Αλλά που δεν είχαν άδεια από την πολεοδομία. Πέρασε ένας χρόνος και θυμάμαι ότι ο κύριος Καμποσος κούναγε σε συνέντευξη του κάτι χαρτιά σχετικά με την άδεια..

"Λίγα" άτομα της γειτονιάς σταμάτησαν την τοποθέτηση των κοντεινερ!

Έχουν περάσει 20 μέρες από την εκδηλωση και τα τραπέζια και οι εξέδρες είναι παρατημενες εκεί. Υπάρχει κάποιος αρμόδιος να τα μαζέψει!

Ο τόπος μας βιώνει μεγάλη εγκατάλειψη. Δυστυχώς!

Σας παραθέτω τα σχετικά link από την εκδήλωση φέτος με τις αναφορές της Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου και του Δημάρχου Δ. ΚΑΜΠΟΣΟΥ σχετικά με το (θεατράκι) καθώς και από περσινή συνέντευξη του Δημάρχου και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Πρέπει να υπάρξει ολοκληρωμένη μελέτη για τα πάρκα και τον χώρο του παλιού γηπέδου στην Νέα Κιο με ήπιες παρεμβάσεις
ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ!
Η Πόλη. μας χρειάζεται ολοκληρωμένα σχέδια και προτάσεις για ένα καλύτερο αύριο. Νικος Κοντος

https://youtu.be/n5YbbEU-jTs

 

https://youtu.be/EW9WtF8QVlA?t=19

https://youtu.be/WVxGaMiPR3o

ΚΟΝΤΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ