Γ Εθνική: Πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από τον 7o όμιλο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γ Εθνική: Πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από τον 7o όμιλο

Οκτώβριος 08, 2020 - 20:05

φωτογραφία αρχείου eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Όπως έγινε γνωστό σύμφωνα με δημοσιεύματα λίγες ώρες πριν ψηφιστεί στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την Παρασκευή (8/10) η προκήρυξη αναφέρει το πόσες ομάδες θα παίξουν στα μπαράζ ανόδου και το πόσες θα υποβιβαστούν από τον κάθε όμιλο της Γ’ Εθνικής .

Αναφορικά με τον 7ο όμιλο που αγωνίζονται οι ομάδες τη Αργολίδας (Ναύπλιο 2017, Ένωση Ερμιονίδας, Κορωνίδα Κοιλάδας και Φοίνικας Επιδαύρου) στην κατηγορία θα παραμείνουν οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 2η εως και την 8η θέση κάτι που πρακτικά σημαίνει πως από τις 13 συνολικά ομάδες η μία δηλαδή η πρώτη θα πάει στα μπαράζ ανόδου και πέντε θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα στο τέλος της σεζόν.

Σχετικά με την άνοδο μετά το πέρας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί «ειδικό πρωτάθλημα» για τον προβιβασμό των ομάδων στη Football League για την περίοδο 2021 - 2022 όπου θα σχηματιστούν δύο όμιλοι των πέντε ομάδων όπου έπειτα από μίνι πρωτάθλημα διπλών αγώνων οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο θα παίρνουν και την άνοδο.

Συνεπώς λοιπόν αναμένεται να είναι πέντε οι ομάδες που θα πέσουν στο φινάλε της σεζόν από τον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο σύνολο των 13 ομάδων.