Αστυνομικές ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικές ειδήσεις Περιφέρειας Πελοποννήσου

Νοέμβριος 04, 2020 - 11:49

Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, χθες (3.11.2020) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπής, που είχε γίνει την 2.11.2020 στην Κόρινθο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, στις  (2.11.2020) το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 23 και 24 ετών αντίστοιχα, γιατί διέρρηξαν όχημα ημεδαπού και αφαίρεσαν χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (2.11.2020) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, χθες (3.11.2020) το μεσημέρι, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, στην Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, δύο (2) ημεδαποί, 24χρονος και 36χρονη, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, χθες (3.11.2020) το πρωί, σε πέντε ξεχωριστές περιπτώσεις, στην Καλαμάτα, στη Μεσσήνη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 23χρονος αλλοδαπός και τέσσερις (4) ημεδαποί, 18,42,45 και 49 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν, ο 23χρονος ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8,1- γραμμαρίων και οι υπόλοιποι μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης καθώς και -74- ναρκωτικά δισκία, αντίστοιχα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, χθες (3.11.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Καλαμάτας, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη, στις  (2.11.2020) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε εξάρτημα πολεμικών τεχνών, τύπου «νουντσάκου», το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.