Γενική Συνέλευση και νέο Δ.Σ. για το Σύλλογο Αποφοίτων Μεταπτυχιακού Δημόσιας Διοίκησης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γενική Συνέλευση και νέο Δ.Σ. για το Σύλλογο Αποφοίτων Μεταπτυχιακού Δημόσιας Διοίκησης

Φεβρουάριος 04, 2013 - 09:41

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013 στην αίθουσα του Grand chalet στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε  Γενική Συνέλευση των αποφοίτων του μεταπτυχιακού προγράμματος «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με κύριο σκοπό την επαναλειτουργία και την ισχυροποίηση του συλλόγου, μέσα από την ενεργοποίηση όλων των αποφοίτων ανεξαρτήτως έτους κτήσης του Master (Ma.PM).
Εκλέχθηκε ομόφωνα νέο προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο:
Πρόεδρος: Άκης Χουζούρης
Γραμματέας: Σταυρούλα Αγρίου
Ταμίας: Κατερίνα Σιάμπου
Μέλη: Καρυοφύλλας Χαράλαμπος
Σκορδάς Θεόδωρος
Σπυροπούλου Ελένη
Χριστόπουλος Νικόλαος.
Οι άμεσες ενέργειες που αποφασίστηκαν να προωθηθούν είναι:
1) Η προσπάθεια κατοχύρωσης των δικαιωμάτων των  Μεταπτυχιακών Δημόσιας Διοίκησης.
2) Η Δημιουργία Think Tank για θέματα Δημόσιας Διοίκησης.
3) Η Προετοιμασία της Νέας Γενικής Συνέλευσης στις 13 Απριλίου 2013 και ώρα 11:00 στο ξενοδοχείο ΠΑΛΑΤΙΝΟ στην Τρίπολη, για τη μετατροπή του συλλόγου σε νέα νομική μορφή που να προωθεί αποτελεσματικότερα στη δημιουργία «Κέντρου Έρευνας για τη Δημόσια Διοίκηση».
Στη Γενική συνέλευση παρευρέθηκε και συμμετείχε με προσωπικές του τοποθετήσεις για τη Δημόσια Διοίκηση και ο Ειδικός Σύμβουλος της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Κων/νος Γαλιώτος.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Άκης Χουζούρης υποσχέθηκε για την αναβάθμιση του συλλόγου, την ενεργοποίηση περισσότερων μελών μέσα στα πλαίσια του συλλόγου και την υποστήριξη των αρχών της Δημόσιας Διοίκησης στη σημερινή δύσκολη συγκυρία για το Ελληνικό Κράτος. Η συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, τους φορείς στην κεντρική Διοίκηση και την Αυτοδιοίκηση και την προώθηση των αρχών του αποτελεσματικού management στο Ελληνικό Κράτος,  είναι οι επόμενοι στόχοι των μεταπτυχιακών της Δημόσιας Διοίκησης.