ΠεΣυ: Προσπερνά και συνεχίζει ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής στην Πελοπόννησο» παρά το αίτημα αποπομπής του

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΠεΣυ: Προσπερνά και συνεχίζει ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής στην Πελοπόννησο» παρά το αίτημα αποπομπής του

Δεκέμβριος 22, 2020 - 18:49

Το «παρών» στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου έδωσε ο εκπρόσωπος της περιφερειακής παράταξης «Ελληνική Αυγή στην Πελοπόννησο» κ. Δ. Τζεμπετζής, ύστερα από το αίτημα αποπομπής του από το περιφερειακό συμβουλίο όπως το έθεσαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Να υπενθυμίσουμε ότι την αποπομπή του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής ψήφισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στις 8 Δεκεμβρίου εκφράζοντας την αντίθεσή του στη συνέχιση της συμμετοχής της Παράταξης Ελληνική Αυγή στην Πελοπόννησο και όλων όσοι εκλέχθηκαν με αυτό το συνδυασμό, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αφήνοντας αιχμές ότι ο κ. Τζεμπετζής «τα έχει βρει» με τον κ. Νίκα και υπερψηφίζει τις εισηγήσεις του.

Κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού ο περιφερειακός σύμβουλος Δ. Τζεμπετζής συμμετείχε  στη συνεδρίαση της Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου και υπερψήφισε τον προϋπολογισμό της περιφερειακής αρχής, αναφέροντας: «Αντιπαρέρχομαι τις έμμεσες και σαφείς βολές των συναδέλφων εναντίον μου και δηλώνω ότι ο συνδυασμός μου και εγώ προσωπικά κάθε φορά ψηφίζουμε αυτό που είναι κοντά στις ιδέες και τις αντιλήψεις μας».

«Δεν έχουμε κανέναν υποβολέα το τι και πώς θα ψηφίσουμε», είπε υπερψηφίζοντας τον προϋπολογισμό καθώς είναι κοντά στις αντιλήψεις τους, σημειώνοντας ότι υπάρχουν και αποκλίσεις, αλλά με διάλογο θα βρεθεί η πρέπουσα λύση για τον λαό της Πελοποννήσου.