Ο ΠΑΟΚ θέλει Δουβίκα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο ΠΑΟΚ θέλει Δουβίκα

Δεκέμβριος 23, 2020 - 13:07

φωτογραφία Eurokinissi Sports - Αντώνης Νικολόπουλος

Ο ταλαντούχος επιθετικός του Βόλου Τάσος Δουβίκας αρέσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται όπως προκύπτει βάση των τελευταίων δημοσιευμάτων να έχουμε κίνηση για την απόκτηση του.

Ο 21χρονος επιθετικός σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας φαίνεται πως απασχολεί και τον Ολυμπιακό ωστόσο μεταξύ του νεαρού πρώην ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης υπάρχει φλερτ εδώ και καιρό.

Ο Τάσος Δουβίκας διανύει μια από τις καλύτερες και πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του, ενώ προ ημερών άλλαξε και μανατζερική στέγη υπογράφοντας με την εταιρεία Prosport και τον κορυφαίο ατζέντη Πασχάλη Τουντούρη, εκπρόσωπο του Κώστα Τσιμίκα, του Τάσου Χατζηγιοβάνη, του Μάριου Βρουσάι και πολλών άλλων παικτών, οι οποίοι αγωνίζονται εντός και εκτός συνόρων.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του είναι στην αναζήτηση ενός ακόμα επιθετικού που θα πλαισώσει τους Σφιντέρσκι και τον Τσόλακ ο οποίος έχει πενιχρή μέχρι στιγμής παρουσία με το όνομα του Τάσου Δουβίκα να φιγουράρει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας.