Γεννηματά: Θα εμβολιαστώ στις 4 Ιανουαρίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γεννηματά: Θα εμβολιαστώ στις 4 Ιανουαρίου

Δεκέμβριος 23, 2020 - 18:56

Στις 4 Ιανουαρίου πρόκειται να εμβολιαστεί η Φώφη Γεννηματά, όπως δήλωσε η ίδια η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής μιλώντας την Τρίτη στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. Η κυρία Γεννηματά επισήμανε ότι το εμβόλιο είναι ένα πολύ σημαντικό όπλο όμως δεν σημαίνει ότι τελειώνει ο πόλεμος απέναντι στην πανδημία με τον εμβολιασμό, ούτε χρειάζεται εφησυχασμός.

«Εχουμε δρόμο ακόμα. Χρειαζόμαστε μία οργανωμένη στρατηγική, ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για να φτάσουμε επιτέλους στο τέλος του προβλήματος» πρόσθεσε και σχολίασε ότι για την καμπάνια ενημέρωσης του ελληνικού λαού, η κυβέρνηση δεν είναι μόνη, έχουμε συμβάλει όλοι.

«Θα χρειαστεί να βάλουμε πλάτη οι πολιτικοί αρχηγοί για να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός και να δείξει εμπιστοσύνη στο εμβόλιο και νομίζω σε αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε όλοι. Έχω συνεννοηθεί με τον υπουργό Υγείας και θα εμβολιαστώ στις 4 Ιανουαρίου. Πρέπει να προηγηθούμε για να δώσουμε το παράδειγμα, να δείξουμε στον ελληνικό λαό ότι μπορεί να εμπιστευτεί το εμβόλιο», είπε.