Βασίλης Σιδέρης: Ανεξήγητη καθυστέρηση στην τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Χώνικα και στο 5Χ5 του Μπόρσα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Βασίλης Σιδέρης: Ανεξήγητη καθυστέρηση στην τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Χώνικα και στο 5Χ5 του Μπόρσα

Δεκέμβριος 29, 2020 - 12:43

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Βασίλης Σιδέρης, πρόεδρος ΕΠΣ Αργολίδας: Με πολύ μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα σήμερα ότι εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Άργους Μυκηνών η προγραμματική σύμβαση του έργου «Προμήθεια κι εγκατάσταση Κερκίδων στο γήπεδο Λιμνών». Ένα αίτημα που είχε αιτηθεί το τοπικό αθλητικό σωματείο « Θύελλα Λιμνών» και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Γιώργος Στάρφας.

Ένα ακόμη εργο που σχεδιάσαμε και προγραμματίσαμε στην προηγούμενη περίοδο και παίρνει το δρόμο της ολοκλήρωσης μαζί με τα υπόλοιπα έργα του αθλητικού σχεδιασμού της προηγούμενης Πεειφερειακης Αρχής.

Δυστυχώς για το Δήμο Άργους Μυκηνών υπάρχει η ανεξήγητη καθυστέρηση του έργου που αφορά την τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο Γήπεδο του Χώνικα και στο 5Χ5 του Μπόρσα. Η προγραμματική σύμβαση για τα έργα αυτά (συνολικού προϋπολογισμού 265.000 €) έχει εγκριθεί από το προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο και Περιφερειακό Ταμείο και δεν έχει εγκριθεί από τον Δήμο Άργους Μυκηνών.

Ελπίζω πολύ σύντομα να υπογράφει και αυτή προκειμένου ένα κομβικό γήπεδο για το ποδόσφαιρο του Άργους και της Αργολίδας να ανακαινισθεί και αυτό συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του Αργολικού Ποδοσφαίρου που στηρίζεται στην ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών που σχεδιάσαμε.

Βασίλης Γ. Σιδέρης