Νίκας για «Πελοπόννησος ΑΕ»: Δεν φοβάμαι τους χούλιγκανς – Θα παλέψω για το λαϊκό δημόσιο συμφέρον (vid)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νίκας για «Πελοπόννησος ΑΕ»: Δεν φοβάμαι τους χούλιγκανς – Θα παλέψω για το λαϊκό δημόσιο συμφέρον (vid)

Ιανουάριος 14, 2021 - 19:36

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στην έδρα της περιφέρειας στην Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, μία μέρα μετά τις καταγγελτικές δηλώσεις του προέδρου της ΠΕΔ Δημήτρη Καμπόσου.

Ο κ. Νίκας αναφέρθηκε σε θέματα της περιφέρειας και έδωσε την απάντησή του στον κ. Καμπόσο, χαρακτηρίζοντάς τον συκοφάντη και υβριστή. Ο κ. Νίκας δεν στάθηκε μόνο στις δηλώσεις του κ. Καμπόσου , αλλά επεκτάθηκε και στις δηλώσεις που κατά καιρούς κάνει ο κ. Τατούλης Πέτρος.

Απορώ πώς ένα άνθρωπος 70 χρονών ασχολείται για το πώς θα με υβρίσει – Αρκετά πια σε αυτόν τον τόπο εγώ δεν κατηγορώ κανέναν

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Νίκας σήμερα κατατέθηκε το δικόγραφο για την λύση και την εκκαθάριση εν λειτουργία της Αναπτυξιακής Α.Ε , υλοποιώντας την απόφαση του ΠεΣυ.

Η διαδικασία θα πάρει καιρό, αλλά όταν διαφωνούμε δεν βριζόμαστε αλλά πάμε στα δικαστήριο για να λύσουμε τις διαφορές μας είπε, αναφερόμενος στην χθεσινή επίθεση που δέχθηκε από τον κ. Καμπόσο, η οποία, σημείωσε, ότι μοιράζει τις επιθέσεις του πρώην περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.

Εγώ δεν είμαι δικαστής, δεν ξέρω ποιος τα βάζει με τους 15 οικονομικούς εισαγγελείς και με την αρχή διαφάνειας που υπέγραψαν ότι υπάρχει έλλειμμα στην αναπτυξιακή ύψους 1,3 εκατ. ευρώ, τόνισε.

Το πόρισμα των ελεγκτών έχει ανακαλύψει διάφορα τερατάκια και τέρατα στην λειτουργία της Πελοπόννησος ΑΕ

Απαντώντας στις κατηγορίες του κ. Καμπόσου ότι κάτι έχει να κρύψει μη επιτρέποντας στην ΠΕΔ να κάνει έλεγχο στην Αναπτυξιακή ο κ. Νίκας είπε ότι για να γίνει έλεγχος πρέπει για αυτό να αποφασίσει το δικαστήριο.

Δεν φοβάμαι, δεν θα με κάψουν οι συκοφαντίες, πρέπει να είμαστε ακριβείς σε αυτά που λέμε γιατί εδώ δεν είναι εξέδρα και εμείς δεν είμαστε χούλιγκαν

ArcadiaPortal.gr Κατάφωρη επίθεση Νίκα κατά Τατούλη και Καμπόσου