Κακλαμανάκης: Την κακοποίηση 11χρονου κοριτσιού κατήγγειλε η Μπεκατώρου στον εισαγγελέα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κακλαμανάκης: Την κακοποίηση 11χρονου κοριτσιού κατήγγειλε η Μπεκατώρου στον εισαγγελέα

Ιανουάριος 21, 2021 - 18:49

Ο ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης ως σε συνέχεια της τρίωρης κατάθεσης που είχε δώσει προηγουμένως σε εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας η Σοφία Μπεκατώρου, αποκάλυψε ότι η κυρία Μπεκατώρου κατήγγειλε στον εισαγγελέα μια περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης πριν από 9 χρόνια και αφορά ένα παιδί που ήταν από 11 έως 14 ετών.

Σύμφωνα με τον Ολυμπιονίκη, η αθλήτρια, που σύμφωνα με την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου κακοποιήθηκε σεξουαλικά, ανήκει στην Ιστιοπλοΐα και την εποχή της κακοποίησής της ήταν 11 ετών.

«Αφορά ένα μικρό σε ηλικία παιδί, των 11 ετών αν δεν κάνω λάθος».

Επιπλέον, το κορίτσι κατάγεται από την επαρχία σύμφωνα με τα όσα λέει ο ολυμπιονίκης και η κακοποίησή της φαίνεται να έγινε πριν από 9 χρόνια.

«Δεν είναι πάνω από 10 χρόνια σε καμία περίπτωση».

Ο Νίκος Κακλαμανάκης μίλησε για «διαχρονική κατάχρηση εξουσίας» ενώ αίσθηση προκαλεί και ένα έγγραφο που πρέπει να υπογράψουν οι αθλητές Ιστιοπλοΐας, στο οποίο αναφέρεται, μεταξύ άλλων: «δεσμεύομαι να μην κάνω ρατσιστικές ή άλλου τύπου μειωτικές και δυσφημιστικές δηλώσεις ή αναρτήσεις στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες μπορούν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε… διοικητικούς παράγοντες».