Ο Άγγελος Παπανικολάου ο εκλεκτός του Βασιλακόπουλου στις εκλογές της ΕΟΚ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Άγγελος Παπανικολάου ο εκλεκτός του Βασιλακόπουλου στις εκλογές της ΕΟΚ

Ιανουάριος 25, 2021 - 19:58

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αναμένεται να ανακοινώσει το ψηφοδέλτιό του για τις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ με επικεφαλής τον 40χρονο παράγοντα του Χαρίλαου Τρικούπη και ιατρό στο επάγγελμα Άγγελο Παπανικολάου.

Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου ο απερχόμενος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Βασιλακόπουλος αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα το ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει την ψήφο των σωματείων με τον Άγγελο Παπανικολάου σύμφωνα με δημοσιεύματα να είναι αυτός που θα διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ.

Ο Άγγελος Παπανικολάου είναι 40 ετών και αποτελεί έναν εκ των ανθρώπων που είναι δίπλα στον απερχόμενο πρόεδρο της Ομοσπονδίας τελευταία χρόνια. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με την ειδικότητα του καρδιολόγου, και αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Επίσης συμμετέχει δε και στην επιτροπή των επιστημόνων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Στο ψηφοδέλτιο του Άγγελου Παπανικολάου όπως φαίνεται θα είναι ονόματα από το χώρο του μπάσκετ, δείγμα της πρόθεσης που υπάρχει να συγκροτηθεί ένα ψηφοδέλτιο στο οποίο θα μετέχουν άνθρωποι που γνωρίζουν κάθε βαθμίδα από το άθλημα .

Ανάμεσα στους υποψηφίους ακούγεται έντονα από τα ρεπορτάζ πως θα είναι οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Δημήτρης Παπανικολάου, αλλά και ο Μιχάλης Βακαλόπουλος, που έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Σπάρτης, αλλά και Ειδικός Γραμματέας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, όπως και ο νυν πρόεδρος της ΕΣΚΑ Γιάννης Αλεξόπουλος.

Όσο για την ημερομηνία που θα γίνουν οι εκλογές η πιο πιθανή είναι η 28η Μαρτίου εφόσον βέβαια το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα της εποχής ενώ εκτός του Άγγελου Παπανικολάου την προεδρία της ΕΟΚ αναμένεται να διεκδικήσουν οι Παναγιώτης Φασούλας, Βαγγέλης Λιόλιος και ο Γιάννης Σγουρός.