Αντιδρά ο ερασιτεχνικός αθλητισμός: Συγκέντρωση έξω από τη Γ.Γ.Α.

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αντιδρά ο ερασιτεχνικός αθλητισμός: Συγκέντρωση έξω από τη Γ.Γ.Α.

Φεβρουάριος 02, 2021 - 19:38

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, οργανώνουν αθλητές και προπονητές από όλα τα αθλήματα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να συνεχιστεί το λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων δεν άναψε το «πράσινο φως» για την επαναδραστηριοποίηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και με εξαίρεση ορισμένες επαγγελματικές κατηγορίες όπως η Super League 1 και 2 στο ποδόσφαιρο και η Basket League στο μπάσκετ ο αθλητισμός στη χώρα σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα παραμένει στον «πάγο».

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν αθλητές από το μπάσκετ, το βόλεϊ και το ποδόσφαιρο, δημιούργησαν σελίδα στο Facebook η οποία καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Αθλητές και προπονητές, πήραν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν συγκέντρωση, την προσεχή Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου για να εκφράσουν την αγωνία τους ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο κάλεσμα, ζητείται από τους αθλητές να φορούν την εμφάνιση του σωματείου τους.