Κ. Βλάσης: Διευρύνονται οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τους Έλληνες του εξωτερικού

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κ. Βλάσης: Διευρύνονται οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τους Έλληνες του εξωτερικού

Φεβρουάριος 05, 2021 - 19:06

Διευρύνονται οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό, ανακοινώνει ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης μέσω μηνύματός του στο Facebook, υπογραμμίζοντας: «Αποδεικνύουμε με πρέξεις ότι είμαστε δίπλα τους».

Η ανάρτηση του κ. Βλάση:

Στις 30 Δεκεμβρίου εγκαινιάσαμε στην Πρεσβεία (Προξενικό Γραφείο) του Λονδίνου και στα Γενικά Προξενεία Νέας Υόρκης και Τορόντο  τη λειτουργία της πρωτοποριακής υπηρεσίας «MyConsulLive», δηλαδή την εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση των πολιτών από τις Προξενικές Αρχές μας, η οποία εντάσσεται στις εντατικές προσπάθειες του τελευταίου χρόνου για  αναβάθμιση και ψηφιοποίηση σειράς παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Έλληνες πολίτες του εξωτερικού.  

Σήμερα σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης την επέκταση της υπηρεσίας στα Γενικά Προξενεία Βοστώνης, Κωνσταντινούπολης και Ντύσσελντορφ, αλλά και στο Προξενείο της Πέρθης. Συνεχίζουμε την αδιάκοπη προσπάθειά για να κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για ενίσχυση των δεσμών των απανταχού Ελλήνων με την Μητέρα Πατρίδα.

Αποδεικνύουμε με πράξεις ότι είμαστε δίπλα τους!

 

Όταν τα λόγια…γίνονται πράξεις! Στις 30 Δεκεμβρίου εγκαινιάσαμε στην Πρεσβεία (Προξενικό Γραφείο) του Λονδίνου...
Δημοσιεύτηκε από Kostas Vlasis στις Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021