Προγραμματισμός ιχνηλατήσεων Σχολικών Μονάδων Δήμου Ναυπλιέων

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Προγραμματισμός ιχνηλατήσεων Σχολικών Μονάδων Δήμου Ναυπλιέων

Φεβρουάριος 09, 2021 - 23:26

Μετά από ενημέρωση της υπηρεσίας μας από την Επόπτρια ΚΟΜΥ Αργολίδας , θα πραγματοποιηθούν ιχνηλατήσεις στην εκπαιδευτική κοινότητα των σχολικών μονάδων με επιβεβαιωμένα κρούσματα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου , 9.30 : 2ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο (Αφορά σε μαθητές , μαθήτριες , εκπαιδευτικό προσωπικό, που αποτελούν στενές επαφές των κρουσμάτων στα δύο τμήματα των σχολείων , καθώς και γονείς που το προηγούμενο διάστημα εκδήλωσαν ενδιαφέρον στους Διευθυντές των Σχολείων, μετά από σχετική πρόσκληση).

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου , 9.30 : 3ο Δημοτικό Σχολείο (Αφορά σε μαθητές , μαθήτριες , εκπαιδευτικό προσωπικό, που αποτελούν στενές επαφές των κρουσμάτων στα δύο τμήματα του σχολείου).

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου , 12.30 : Δημοτικό Σχολείο Τολού (Αφορά σε μαθητές , μαθήτριες , εκπαιδευτικό προσωπικό, που αποτελούν στενές επαφές του κρούσματος σε τάξη του σχολείου).

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται εκτός των σχολικών κτιρίων , προκειμένου για τη διενέργεια των ιχνηλατήσεων. Οι μαθητές , μαθήτριες που θα προσέλθουν συνοδεύονται απαραίτητα από τους γονείς ή κηδεμόνες τους, οι οποίοι προσκομίζουν τον αριθμό ΑΜΚΑ των παιδιών τους.

Παρακαλούμε  τους γονείς να ενημερώνουν άμεσα τη σχολική τους μονάδα , σε περίπτωση θετικού δείγματος, προκειμένου να ακολουθούνται οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία μέχρι και σήμερα και ευελπιστούμε ότι με τη βοήθεια όλων , με την αυστηρή τήρηση των μέτρων και των οδηγιών από την ιατρική κοινότητα και την αύξηση του εμβολιασμένου πληθυσμού , θα περιοριστεί η εξάπλωση και διασπορά του ιού, που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή , είναι αλήθεια, απειλεί να μας καταβάλλει όλους ψυχολογικά και σωματικά. Προστατεύουμε την υγεία μας και αυτή των συμπολιτών μας , οχυρωνόμαστε και συμβάλλουμε όλοι προκειμένου να ξεπεράσουμε  αυτήν την ανεπανάληπτη πανδημική κρίση.

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας