Ειδήσεις

Ο Παναργειακός BC θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21

Μάιος 17, 2024 - 23:44

Παναργειακός BC: Στη σημαντική απόφαση να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 της σεζόν 2024-25 προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας!

Για το λόγο αυτό, από τη Δευτέρα 20.05.2024 και για έναν μήνα, η ομάδα μας ξεκινάει δοκιμαστικές προπονήσεις για τους αθλητές που επιθυμούν να φορέσουν την φανέλα της για την ερχόμενη σεζόν, τόσο για το Πρωτάθλημα U21, όσο και για τα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα, όπως εφηβικό και παιδικό.

Επικοινωνήστε με τον προπονητή μας στο τηλέφωνο 6944584976, για να ενημερωθείτε για τις ημέρες και τις ώρες των προπονήσεων.

Ο Παναγιώτης Κοντός νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αργολίδας

Μάιος 17, 2024 - 22:32

Κατόπιν των αρχαιρεσιών που διενεργήθηκαν στο Ναύπλιο στις 29-04-2024, αναδείχθηκε η νέα Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου ΕΠΣ Αργολίδας «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» η οποία έχει ως κάτωθι:

Πρόεδρος: Κοντός Παναγιώτης.
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Σωτηρόπουλος Νικόλαος.
Αντιπρόεδρος Α΄: Πούλος Χρήστος.
Αντιπρόεδρος Β΄: Δωρής Σταύρος.
Γενικός Γραμματέας : Μποζιονέλος Τρύφωνας.
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Κούσης Δημήτριος
Ταμίας : Κατσάς Απόστολος
Μέλος: Οψιμούλης Βασίλειος.
Μέλος: Καραμπής Δημήτριος.

Για την Ε.Ε.

Παναργειακός ΑΠΟ: Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση

Μάιος 17, 2024 - 22:10

 «Παναργειακός Α.Π.Ο.»: Πρόσκληση  σε Τακτική Γενική Συνέλευση

Κύριοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου «ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ» σε εφαρμογή του άρθρου 22 του ισχύοντος καταστατικού συγκαλεί σε Τακτική Γενική Συνέλευση τα μέλη του που θα  πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27/5/2024 και ώρα 19:00 στο Επιμελητήριο Αργολίδας.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

1.      Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού περιόδου 2023-2024

2.      Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ

Άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει στον Ισθμό - Τον έσωσαν αστυνομικοί

Μάιος 17, 2024 - 21:50

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, Κορίνθιος, απειλούσε να αυτοκτονήσει πηδώντας από τη γέφυρα του Ισθμού.

Στο σημείο προκλήθηκε έντονη αναστάτωση και πανικός στους επισκέπτες και περαστικούς της Διώρυγας.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η Αστυνομία Κορίνθου που έσπευσε αμέσως.

Αστυνομικοί με αυτοθυσία έπιασαν τον 50χρονο και έτσι πρόλαβαν να μην πέσει στο κενό.

 

loutrakiblogspot.gr

Βρέθηκε τμήμα της δεξιάς χειρός του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου - Θα επανενωθεί με το σκήνωμα

Μάιος 17, 2024 - 21:20

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδας Χρυσόστομος, συγκινημένος, ανακοίνωσε ότι βρέθηκε η δεξιά χειρ του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου.

Το δεξί χέρι του αγίου θα επανενωθεί µε το σκήνωμα, στο Προκόπι Ευβοίας στο ομώνυμο μοναστήρι, όπως ανακοίνωσε συγκινημένος ο Μητροπολίτης Χαλκίδας, Χρυσόστομος. Ο Σεβασμιότατος είπε ότι στις 27 Μαΐου, ανήμερα της γιορτής του θαυματουργού οσίου, το χέρι θα φτάσει στο Προκόπι και θα τοποθετηθεί στη λάρνακα όπου βρίσκεται το σκήνωμά του.

Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου: Λύση στην φιλοξενία των αδέσποτων ζώων είναι μόνο το δημοτικό καταφύγιο!

Μάιος 17, 2024 - 21:14

Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου | Δεν αποτελεί λύση η φιλοξενία αδέσποτων ζώων του Δήμου Ναυπλιέων στους χώρους φιλοξενίας των φιλοζωικών οργανώσεων - Λύση στην φιλοξενία των αδέσποτων ζώων είναι μόνο το δημοτικό καταφύγιο!

Ο «Κανένας» δημοφιλέστερος υπουργός της κυβέρνησης, σύμφωνα με δημοσκόπηση

Μάιος 17, 2024 - 20:50

Οι πέντε δημοφιλέστεροι υπουργοί της κυβέρνησης, πίσω από τον «Κανένα», με 44%, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, είναι οι Νίκος Δένδιας, Κυριάκος Πιερρακάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Κωστής Χατζηδάκης.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στη δημοφιλία των υπουργών πρώτος καταγράφεται ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας με 27%. Ακολουθεί ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης με 14%, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης με 6%, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με 6% και ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης με 4%.

Εγκαίνια του Ιερού Ναού του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στο Ναύπλιο (φωτο)

Μάιος 17, 2024 - 20:19

Τα  εγκαίνια του νεοαναγειρόμενου Ιερού Ναού του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου,το οποίο βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο.

Η τελετή ξεκίνησε με την Υποδοχή Ιερών Λειψάνων και κατάθεση στην προς εγκαινιασμό Αγία Τράπεζα του Ιερού Ναού και στη συνέχεια ακολούθησε ο Αρχιερατικός Εσπερινός των Εγκαινίων.

ΚΚΕ: Τα παιδιά χρειάζονται εκπαιδευτικούς και όχι οθόνες

Μάιος 17, 2024 - 20:00

Στο Γυμνάσιο Ριζωμάτων «που έχει τρύπα στο εργαστήριο Φυσικής, η οποία καλύφτηκε με χαρτόνι και πολλοί εκπαιδευτικοί ήρθαν τον Δεκέμβρη (!), ο πρωθυπουργός εξήγγειλε νέο κλείσιμο σχολείων και υποκατάστασή τους με μια ψηφιακή πλατφόρμα, που μόνο σχολείο δεν είναι», σημειώνει χαρακτηριστικά το ΚΚΕ για το νέο Ψηφιακό Σχολείο που παρουσιάστηκε την Παρασκευή σε σχολείο της Ημαθίας, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σελίδες

Subscribe to Ειδήσεις