Απόφαση που προβληματίζει τις ομάδες ο ένας γύρος στη Γ' Εθνική

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Απόφαση που προβληματίζει τις ομάδες ο ένας γύρος στη Γ' Εθνική

Φεβρουάριος 26, 2021 - 16:20

Η απόφαση της επιτροπής διοργανώσεων για την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας για επανέναρξη του πρωταθλήματος με την μορφή ενός γύρου προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και έντονο προβληματισμό στα σωματεία.

Όπως έγινε γνωστό οι ομάδες έχουν χρονικό περιθώριο μέχρι και της 3 Μαρτίου για να δηλώσουν εκ νέου συμμετοχή στο πρωτάθλημα ενώ όσα σωματεία δεν δηλώσουν συμμετοχή θα υποβιβαστούν στα τοπικά τους πρωταθλήματα χωρίς καμία επίπτωση.

Το ερωτηματικό που προκύπτει είναι το πόσες ομάδες από κάθε όμιλο θα δηλώσουν συμμετοχή για να συνεχίσουν το πρωτάθλημα από εκεί που το άφησαν στις αρχές Νοεμβρίου και για να αγωνιστούν για έναν περιορισμένο αριθμό αγώνων έπειτα από τέσσερις όλοκληρους μήνες και για να παίξουν έναν μόνο γύρο.

Ο προβληματισμός λοιπόν μοιάζει να είναι έντονος στο άκουσμα του πλάνου της επιτροπής διοργανώσεων για την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας πιάνοντας τον γενικό σφυγμό των πρώτων αντιδράσεων ομάδων από διάφορους ομίλους.

Σε μια τόσο δύσκολη και παράξενη σεζόν όπως έχει εξελιχθεί η εφετινή οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοή κληθούν να παίξουν τα ρέστα τους σε περίπου έναν μήνα από τώρα εφόσον έχουμε επανάνρξη της Γ' Εθνικής και όλα τα σενάρια φαίνεται να είναι ανοιχτά.