Τρίπολη: Έχει στηθεί σκευωρία εναντίον του Λιγνάδη, είπε ο Αλ. Κούγιας - Ξεκινά έρευνα στο σπίτι του ηθοποιού (vid)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τρίπολη: Έχει στηθεί σκευωρία εναντίον του Λιγνάδη, είπε ο Αλ. Κούγιας - Ξεκινά έρευνα στο σπίτι του ηθοποιού (vid)

Μάρτιος 03, 2021 - 17:18

φωτογραφία αρχείου Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Τον κατηγορούμενο για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή Δ. Λιγνάδη, ο οποίος κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης, επισκέφθηκε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Μαρτίου.

Ο εντολέας του κ. Λιγνάδη κ.  Κούγιας χαρακτήρισε την κατάσταση της υγείας του κ. Λιγνάδη ως εξαιρετική, τονίζοντας ότι έχει ακμαίο ηθικό. (δείτε ΕΔΩ)

Όσον αφορά στην υπόθεση, ο κ. Κούγιας μίλησε για τις ενέργειες που έχει κάνει, προκειμένου να γίνει αυτοψία στην Επίδαυρο ώστε ο φερόμενος βιαστής να υποδείξει τη σουίτα όπου διαπράχθηκε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το έγκλημα.

Δεν υπάρχει δωμάτιο που να έχει κλειστεί στο όνομα του καταγγέλλοντος ή του κ. Λιγνάδη

Όπως αποκάλυψε ο εντολέας του κ. Λιγνάδη, σήμερα στις 15:00 θα γίνει έρευνα στη μηχανή του αυτοκινήτου, στο σπίτι  του κατηγορούμενου και στο σπίτι του αδερφού του και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Να αναφέρουμε ότι σήμερα  ο κ. Κούγιας κατέθεσε στην εισαγγελία και στην προεδρία του Αρείου Πάγου την αναφορά εις βάρος αυτών οι οποίοι παρέλειψαν να διερευνήσουν με το σωστό και νόμιμο τρόπο τις καταγγελθείσες πράξεις, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

«Εμείς είμαστε έτοιμοι με τον κ. Λιγνάδη να διευκολύνουμε τη Δικαιοσύνη σε ό,τι θέλει και πολύ φοβάμαι θα εκτεθούν ακόμα περισσότερο και αυτοί που οργάνωσαν αυτή τη συκοφαντική εκστρατεία εις βάρος του στην αρχή για να τον πλήξουν ως διευθυντή του θεάτρου και έπειτα έγινε και αυτή η ακραία πολιτική εκμετάλλευση και θα έχουμε ακόμα ένα όπλο στο οπλοστάσιό μας ότι η Δικαιοσύνη ερεύνησε πραγματικά την προσωπικότητα του εντολέα μου.»

ΑrcadiaPortal.gr Τι είπε ο κ. Κούγιας για την υπόθεση Λιγνάδη