ΔΟΠΠΑΤ: Δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος εκδηλώσεις για το Αναπλιώτικο Καρναβάλι

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΔΟΠΠΑΤ: Δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος εκδηλώσεις για το Αναπλιώτικο Καρναβάλι

Μάρτιος 05, 2021 - 21:47

Το Ναύπλιο με τη δική του ξεχωριστή φυσιογνωμία και στη διάρκεια των Αποκριων , δίνει συμβολικά σε σημεία της πόλης τον εορταστικό τόνο των ημερών και φέτος !
Στο λιμάνι , στο σημείο που κάθε χρόνο πρωταγωνιστούσε η καύση του Καρνάβαλου , τοποθετήθηκε μία δημιουργία του Δημήτρη Παπαχρήστου , σε συνεργασία με την ομάδα του Εικαστικού εργαστηρίου  #art 25 . Η τεχνική του είναι με χαρτί και ξύλο . Μία οικολογική προσέγγιση και μία τεχνική που χρησιμοποιούμε και στις γιγάντιες μαριονέτες !
Με απροσπέλαστο εμπόδιο τον αόρατο εχθρό covid 19 και με δεδομένο ότι βρισκόμαστε πλέον σε βαθύ κόκκινο , δεν θα καταφέρουμε φέτος να ζήσουμε και να απολαύσουμε τη μαγεία της παρέλασης των Ντόμινο , τη βόλτα των Κυριών Εποχής , τη μοναδικότητα του Βενετσιάνικου θεάματος , τα ήθη και τα έθιμα κάθε τοπικού διαμερίσματος , το ξεφάντωμα και το γλέντι .
 Δυστυχώς , λόγω σκληρού lock down και του Δήμου μας , δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε και όσα  διαφορετικά βασισμένα σε φως και μουσικές είχαμε σχεδιάσει για φέτος.
Όμως , με αισιοδοξία , με  την ευχή να είμαστε
όλοι καλά , και με δεδομένη την συμμετοχή και την στήριξη όλων σας και φυσικά του Δημάρχου μας  κ. Δημήτρη Κωστούρου του χρόνου θα το(ν) κάψουμε....!
Χρόνια Πολλά

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.