Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές στη Μεσσηνία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές στη Μεσσηνία

Μάρτιος 31, 2021 - 17:22

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (30.3.2021) το πρωί, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, σε τοπικές κοινότητες του των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) άτομα, 36χρονος αλλοδαπός και 38χρονη ημεδαπή, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, συνολικού βάρους -5,7- και -5,3- γραμμαρίων, αντίστοιχα, καθώς και -6- ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (30.3.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, 20χρονος και ανήλικος, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από ημεδαπό χρυσή αλυσίδα και χρυσό σταυρό.

Εξιχνίαση μία (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει την 29.3.2021, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 59χρονης ημεδαπής, για κλοπή.