Μητσοτάκης: Οι περιορισμοί μπορεί να επανέλθουν - Δεν μιλάμε για άνοιγμα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μητσοτάκης: Οι περιορισμοί μπορεί να επανέλθουν - Δεν μιλάμε για άνοιγμα

Απρίλιος 02, 2021 - 16:55

Για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς και τα επόμενα βήματα στους εμβολιασμούς μιλά αυτή την ώρα από το βήμα  της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της σχετικής, προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή.

Η στάση μας αναπροσαρμόζεται, με βάση την ευέλικτη πολιτική που ακολουθήσαμε από την αρχή, εξήγησε, αναφερόμενος στο νέο μείγμα μέτρων που εφαρμόζει η κυβέρνηση στη μάχη κατά της διασποράς του κορωνοϊού. «Δεν μιλάμε για άνοιγμα, αλλά για αναπροσαρμογή δραστηριοτήτων» παρατήρησε, για να επισημάνει: «Περισσότερη ελευθερία σημαίνει και περισσότερη υπευθυνότητα. Τώρα, οι συνωστισμοί θα είναι αδικαιολόγητοι. Και με τον ίδιο τρόπο, με τον οποίο οι περιορισμοί μειώθηκαν, μπορεί να επανέλθουν».

«Αν διαπιστώσουμε υπερβολικούς συνωστισμούς, οι περιορισμοί θα επανέλθουν» εξήγησε, ενώ μίλησε για στοχευμένη στήριξη κλάδων της οικονομίας που έπληξε η υγειονομική κρίση, η οποία θα ανέλθει συνολικά στο ποσό των 40 δισ. ευρώ.