Πουλάς σε Χρυσοχοΐδη: Να ενισχυθεί άμεσα με προσωπικό η Δ.Α. Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πουλάς σε Χρυσοχοΐδη: Να ενισχυθεί άμεσα με προσωπικό η Δ.Α. Αργολίδας

Απρίλιος 21, 2021 - 12:41

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Το θέμα της άμεσης ενίσχυσης με προσωπικό της Δ.Α. Αργολίδας έφερε στη Βουλή ο Ανδρέας Πουλάς με αναφορά που κατέθεσε προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Ο κ. Πουλάς ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου η Δ.Α. Αργολίδας να ενισχυθεί με 10 αστυνομικούς οι οποίοι θα αποσπασθούν για τη θερινή περίοδο όπως ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με σχετικό έγγραφό της.

 Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

ΑΝΑΦΟΡΑ
Αθήνα, 21 Απριλίου 2021

Προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

Θέμα: Να ενισχυθεί άμεσα με προσωπικό η Δ.Α. Αργολίδας
Κύριε Υπουργέ,
Σας καταθέτω έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας με το οποίο ζητά την ενίσχυση με προσωπικό του Δ.Α. Αργολίδας κατά τη θερινή περίοδο του 2021.
Ειδικότερα, στο έγγραφό της η Ένωση αναφέρει ότι η φετινή θερινή περίοδος προβλέπεται πως θα έχει ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης τόσο στην περιοχή αρμοδιότητας του Α.Τ. Ερμιονίδας, όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αργολίδας λόγω της αυξημένης τουριστικής επισκεψιμότητας των τελευταίων ετών.
Για το λόγο αυτό και δεδομένου ότι εντός του θέρους και εώς το τέλος του 2021 θα αποστρατευτούν 14 αστυνομικοί της Δ.Α. Αργολίδας και προκειμένου να μην διαταραχθεί η λειτουργία της, η Ένωση προτείνει την άμεση ενίσχυση της Δ.Α. Αργολίδας με 10 Αστυνομικούς οι οποίοι θα αποσπασθούν για τη θερινή περίοδο.
Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.