Αστυνομικές ειδήσεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικές ειδήσεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Απρίλιος 27, 2021 - 12:37

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά    

Συνελήφθησαν, χθες (26.4.2021) και σήμερα (27.4.2021), σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 20, 29 και 31 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες και -2- τσιγαριλίκια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθησαν ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (23.4.2021) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 29χρονος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, μαζί με 22χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται, αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα από αγρόκτημα ημεδαπού.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (24.4.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 70χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, για απόπειρα απάτης επί δικαστηρίου.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία, που είχε γίνει την 20.4.2021 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, για απόπειρα κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο    
Συνελήφθη, στις (19.4.2021) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 29χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, για κλοπή.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά    
Συνελήφθη,στις (14.4.2021) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 53χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -7,5- γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των -1.155- ευρώ και αντικείμενα χρήσης ναρκωτικών ουσιών με υπολείμματα ηρωίνης. Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -4,9- γραμμαρίων, την οποία ποσότητα όπως προέκυψε, την είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από τον 53χρονο ημεδαπό, έναντι χρηματικού ποσού. Επιπλέον στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά    
Συνελήφθησαν, στις (14.4.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 30χρονoς ημεδαπός και 26χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα  
Συνελήφθη, στις (14.4.2021) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 24χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, για κλοπή και Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, στις (26.4.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (sisa), οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά 

Συνελήφθη, στις (26.4.2021) το απόγευμα, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 27χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν -100- κροτίδες, οι οποίες κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα    

Συνελήφθη, στις (26.4.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο που έγινε σε όχημα βρέθηκαν σπαθί, με μήκος λάμας -42- εκατοστά και -1- τσεκούρι, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά   

Συνελήφθη, στις (14.4.2021) το πρωί, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του και σε αύλειο χώρο αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- φυτά κάνναβης, ύψους έως -10- εκατοστών, τα οποία  καλλιεργούσε σε γλάστρες με χώμα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.