Τελειώνουν click away και click inside, λέει ο ΓΓ Εμπορίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τελειώνουν click away και click inside, λέει ο ΓΓ Εμπορίου

Μάιος 07, 2021 - 16:10

Το αίτημα των καταστηματαρχών για περαιτέρω διευκόλυνση των επισκέψεων των καταναλωτών στα εμπορικά καταστήματα μέσω της κατάργησης του click away και click inside θα λάβει σάρκα και οστά στις 15 Μαΐου, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή κ. Σταμπουλίδης, μιλώντας στον Ρ/Σ ΘΕΜΑ 104,6.

Σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή των λοιμωξιλολόγων, προκειμένου να αποφασίσουν ανάμεσα στα άλλα και για την κατάργηση του SMS στο 13033, που έτσι κι αλλιώς στις 15 Μαίου θα καταργηθεί, εφόσον ανοίγει ο τουρισμός, προς διευκόλυνση των επισκεπτών.

Μιλώντας για τα μέτρα του lockdown, ο κ. Σταμπουλίδης σημείωσε πως στις 14 Μαΐου τελειώνουν τα click away και click inside. «Δεν θα υπάρχει αυτή η διαδικασία στις 15» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οι περιορισμοί για τον αριθμό των πελατών θα μας συνοδεύουν για πολύ καιρό ακόμα.

Συνολικά θα επανεξαταστούν τα SMS, εξήγησε, ενώ αναφορικά με το τρίωρο που έχουν στη διάθεση τους οι καταναλωτές δεν έχει ληφθεί προς το παρόν κάποια απόφαση.