Επίσκεψη Τατούλη στο νέο κτίριο του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Επίσκεψη Τατούλη στο νέο κτίριο του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

Μάιος 25, 2021 - 20:34

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Πέτρος Τατούλης επισκέφτηκε σήμερα, Τρίτη 25 Μαΐου, το υποκατασκευή κτίριο του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου συνοδευόμενος από την περιφερειακή σύμβουλο Μεσσηνίας Ντίνα Νικολάκου και τον περιφερειακό σύμβουλο Αργολίδας  Αντώνη Λυμπέρη.
Τον υποδέχτηκε ο εφημέριος της Ευαγγελιστρίας, Ελευθέριος Μίχος και τον ενημέρωσε για την πορεία του έργου .Ο παππα Λευτέρης είπε στον κ Τατούλη πως ανησυχεί ,γιατί το έργο προχωρά με πολύ αργούς ρυθμούς και αφού τώρα δεν γίνονται εργασίες στο χώρο του κτιρίου φοβάται πως θα μείνει στάσιμο. Βλέπει καθημερινά τους εθελοντές και τις εθελόντριες του συσσιτίου να ετοιμάζουν γεύματα για  απόρους από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ναυπλιέων κάτω από δύσκολες συνθήκες και ζητά να τρέξει το έργο ώστε να μπορέσει να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους  που έχουν ανάγκη.
Ο πρώην περιφερειάρχης τόνισε πως η καθυστέρηση του έργου δεν μπορεί να εξηγηθεί γιατί  τα χρήματα για την ολοκλήρωση του υπάρχουν .
Παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί τι ειπώθηκε στη συνάντηση και τη δήλωση του Π. Τατούλη  https://youtu.be/5S7UlneRbw4

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο - Επίσκεψη του Π. Τατούλη στο νέο κτίριο του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας